Lane Gutović nikad nije pričao o privatnom životu

Glumac Milan Lane Gutović (74) najpoznatiji je po svojim maestralnim ulogama, koje se godinama pamte i prepričavaju.

Magazin 24.09.2020 | 08:42
Lane Gutović nikad nije pričao o privatnom životu

On je retko kada u javnosti pričao o venčanju i odnosu sa prvom suprugom, a jedino je poznato da je sa njom dobio ćerku Milicu, koja je balerina i glumica, a mogli smo da je vidimo u "Ivkovoj slavi" i "Hotelu sa sedam zvezdica".

Glumac i njegova prva žena razveli su se pre više od tri decenije, ali su do dana današnjeg ostali u prijateljskim odnosima.

Lane Gutović je na sve načine pokušao da je zaštiti od radoznalih očiju javnosti, koje je zanimao njegov privatni život.

Nakon razvoda, Gutović se oženio Biljanom Knežević, sa kojom je bio deset godina u braku, do 2011. godine.

Sa Biljanom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Kao što je slučaj i sa prethodnim brakom, glumac ni ovaj nije voleo da ističe u javnosti, te je privatnost želeo da zadrži za sebe.

Biljana Knežević danas radi u Pozorištu na Terazijama.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

brecalo

24.09.2020 07:44

Neka zadrzi svoj privatan zivot za sebe Sojic ostaje sojic

ODGOVORITE
Name

Dobri ljudi

24.09.2020 10:27

Gutovići su hercegovci porijeklom, jako dobri i čestiti ljudi. Njegovu privatnost ne treba dirat, Šojić ostaje Šojić, niko bolje nit realnije naš mentalitet nije prikazao u cijeloj balkanskoj kinematografiji. Legenda je ostao kad u kafani igra s lepom brenom izvadi lovu, maše oko nje s "hiljadarku", al joj neda pare., ... "lepa brena za šest osoba" na račun firme POD "OREVR". hahahahah...

ODGOVORITE