Ljupka bi sve opet isto: Simke je oženjen al samo na papiru!

Ljupka Stević, koja je svoj bivšem dečku oženjenom policijskom generalu Dragiši Simiću razbila kola, ali i pocebala usnu, kaže da bi, kada bi mogla, sve uradila isto.

Zabava 23.09.2020 | 17:25
Ljupka bi sve opet isto: Simke je oženjen al samo na papiru!

- Ne bih govorila o njemu, već o nama. Ne znam šta bih rekla, on je oženjen čovek, ali kakve to veze ima. Koliko ljudi je oženjeno na papiru, pa svako sa strane ima svog partnera. Da, on je oženjen, ali ja sam ga volela - rekla je Ljupka, a pitanje o Simićevoj supruzi nije joj prijalo. 

Podsetimo, general je oženjen i ima četvoro dece!

Uprkos skandalu koji je napravila Ljupka je trenutno najtraženija pevačica na estradi.

I dok je jedni osuđuju a drugi podržavaju, pevačici poslovne i ljubavne ponude stižu sa svih strana. Vlasnici prestoničkih klubova, ali i onih po Srbiji koji su počeli da rade, spremni su i duplo da plate za njen nastup, a ima i onih koji ne pitaju za cenu. Ali to nije sve. Pregledi njenih pesama na Jutjubu su skočili za čak pola miliona. Da ne pričamo o euforiji koja zbog nje i dalje vlada na društvenim mrežama, gde se šeruje video u kojem se jasno vidi kako lomi staklo i buši gume na kolima.

Iako joj je ovaj skandal doneo poboljšanje u karijeri, što je zapravo i najčešći slučaj na estradi, Stevićeva je rešila da ga ostavi iza sebe i da život promeni iz korena. Ona, prema našim saznanjima, pokreće privatni biznis.

- Taj čovek me više ne zanima u životu. Tolike godine me je lagao i izmišljao, a ja sam uvek bila tu. Sada je došlo vreme da se posvetim sebi i ništa me drugo ne zanima osim moj život. Ja sam tom čoveku sačuvala brak, e sad ima da vratim svoj život. Mlada sam i više neću da gubim vreme na budalaštine - poručuje Ljupka za Kurir.

Izvor: Kurir.rs/ Srbija Danas foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar