Ani nije do seksa ali jeste do "proseka"!

U nedelji kada slavi 42. rođendan i očekuje premijeru spota za novu pesmu "Nije mi do seksa" paparaco Kurira uslikao je Anu Nikolić u jednom prestoničkom lokalu.

Zabava 22.09.2020 | 19:45
Ani nije do seksa ali jeste do "proseka"!

Iako je drastično smršala i liniju dovela do savršenstva, a i karijera joj ide uzlaznom putanjom, pevačica nije bila u baš dobrom raspoloženju. Ana je došla u kafić sama i bila je vidno neraspoložena, s maskom na bradi, a podočnjake i pospanost je pokušala da zakamuflira velikim sunčanim naočarima. Nosila je i šešir velikog oboda, koji joj je sakrio pola lica.

Čim je sela, Ana je odmah naručila, a šta drugo, nego alkohol. Pošto joj je konobar doneo čašu "proseka" s jagodama, pevačica je malo živnula. Ali ne zadugo. Čim je uzela telefon, promenila je raspoloženje, a po svemu sudeći, neko je uspeo da je baš iznervira svojim porukama. Nikolićeva je svojim nervoznim ponašanjem uspela da privuče pažnju ostalih gostiju kafića, pa gotovo niko nije mogao da skloni pogled s nje, posebno kada je više puta ustajala i sedala za svoj sto.

Da li je s druge strane veze bio njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta ili je nekog čekala, pa je druga strana ispalila, nismo uspeli da saznamo. A možda ćemo uskoro nešto i čuti, pošto je poznato da Anine privatne poruke i snimci često iscure iz njenog telefona i završe u javnosti, što posebno obraduje njene mnogobrojne fanove, koji jedva čekaju da ovakav sadržaj postane viralan na društvenim mrežama.

Nadamo se da će pevačica uspeti da reši svoje probleme, koji je često ražeste, ali sledeći put bez alkohola, koji su joj nakon operacije smanjivanja želuca lekari striktno zabranili.

Izvor: Kurir.rs foto: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar