Dara živi u penthausu od 200.000 evra, vozi besna kola a kakva je prema komšijama!

Pevačica Dara Bubamara svoje slobodne dane od nastupa i televizijskih snimanja provodi u svom rodnom gradu Novom Sadu. Kako kaže njena komšinica, pre tačno tri godine se doselila u jedan luksuzni kompleks koji još uvek nije izgraden do kraja.

Zabava 07.08.2020 | 17:38
Dara živi u penthausu od 200.000 evra, vozi besna kola a kakva je prema komšijama!

Prema pričama stanara iz obližnje zgrade, Bubamara živi u penthausu sa sinom Kostom.

- Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Tri godine živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu - kaže frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala nekoliko puta, ali samo u automobilu.

- Nekoliko puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samou trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji - govori žena koja je sretala pevačicu.

U obližnjoj apoteci apotekarka kaže da je pevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osećala bolesno i malaksalo.

- Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, štaviše, bila je bolesna, videlo se to i po njoj. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje, zapazila bih je na svakom ćošku ovde - iskreno kaže apotekarka, dok u prodavnici preko puta prodavačica otkriva kako najčešće kupuje cigarete.

- Lepa je Dara uživo. Dode s vremena na vremeu prodavnicu, ne baš preterano često. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i proșta žena kao i ja - kroz osmeh govori prodavačica.

Pošto Dara već duže uživa u Monte Karlu, u kaficu u blizini njene zgrade kažu da im nije dolazila u poslednje vreme iako im je čest gost.

- Nije dolazila sigurno jedno više od mesec dana, ali je redovan gost. Služila sam je jednom, opuštena žena, često ostavi i bakšiš. Sa društvom je bila ovde na kafi i ručku, bila je u društvu neke devojke i dečka, koliko sada mogu da se setim - zaključuje konobarica iz obližnjeg kafica.

Podsetimo, pevačica je za nekretninu u Novom Sadu od od čak 170 kvadrata, platila 200.000 evra, a u tome joj je pomogao bivši suprug Milan Kesić.

 

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mirkan

07.08.2020 17:16

Daj bre otpjevaj nešto,snimi neku pjesmu,izdaj album ostalo me od tebe ne interesuje.Gdje i skim živiš,koliki bakšiš ostavljaš,šta voziš...zabolje me ....c.

ODGOVORITE