Sulejman hoće da kupi Bojanićevu vilu u Crnoj Gori!

Vila Miloša Bojanića na Crnogorskom primorju oduvek je bila atraktivna za mnoge domaće i strane kupce, koji su pevaču nudili milione, a odnedavno je za tu nekretninu zainteresovan i Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije, iliti Halit Ergenč!

Zabava 04.08.2020 | 16:38
Sulejman hoće da kupi Bojanićevu vilu u Crnoj Gori!

Kako se uveliko šuška, umetnik ima nameru da snima film u Crnoj Gori, i to čim se otvore granice, a njegovom timu je zapala za oko baš folkerova kuća u Baošićima. On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra.

Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, što se Sulejmanovim agentima posebno dopalo. Oni su glumcu pokazali fotografije nekretnine, a on je zaključio da bi mu tako nešto dobro došlo i za letovanje, s obzirom na to da bi u Crnoj Gori imao veći mir i slobodu nego u Turskoj, gde ga paparaci neprestano prate.

S obzirom na sve ovo, pitanje je trenutka kada će neko od njegovih ljudi da pokuca Milošu na vrata sa adekvatnom ponudom, otkriva izvor Kurir Starsa. Ovim povodom pozvali smo i Bojanića, koji nam je rekao da je spreman da ugosti Ergenča, ali ne i da mu proda kuću.

- Ja sam taj Sulejman koji treba da uživa u svemu što je stekao. Vilu koju sam kupio pre 30.godina sam dao sinovima i oni su sad gazde. Moj sin hoće tamo da postane Sulejman. Došao je dole s američkim dolarima i hoće da pravi neviđeno ludilo. Ja sam to želeo odavno da prodam, ali unuke su presudile da nema prodaje. Tako da Sulejman može samo da dođe na roštilj, kaficu i posluženje u domaćinsku kuću - kaže Bojanić za Kurir Stars.

Pola estrade bilo u vili Kod Bojanića letovali Brena, Zlata, Goca...

Kod Bojanića su ranije boravili mnogi pevači, među kojima i Lepa Brena, Zlata Petrović, Sanja Đorđević i Goca Božinovska. Miloševa kuća ima tri nivoa i sada je u odličnom stanju. Ozidane su ploče, zamenjen je pod, sanitarija, zidovi su okrečeni, a u nekim sobama je promenjen i nameštaj. Sređeno je i dvorište, a Bojanićeva supruga Branka je napravila vrt s cvećem, odakle puca pogled na more.

Nije nepoznanica da Bojanić poseduje više nekretnina. Pored kuće u Crnoj Gori, gde sa porodicom provodi svako leto, on ima i nekretnine u Novom Sadu, Bijeljini, Bosni... Pevač je inače rodom iz Ruhotine, mesta nadomak Bijeljine, gde ima porodičnu kuću.

Izvor: Kurir.rs Foto: Profimedia/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar