Karleuša još brutalnija: Zadala završni udarac Dui Lipi!

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa u više navrata je podržala odvajanje Kosova i Metohije od Srbije. Ali, nakon sramnog posta o "velikoj Albaniji", kad je postavila mapu imaginarnih granica koje uključuju delove Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Grčke, naišla je na oštre osude ne samo naše, nego i svetske javnosti.

Zabava 22.07.2020 | 16:46
Karleuša još brutalnija: Zadala završni udarac Dui Lipi!

Unicef joj je otkazao saradnju, a onda je Dua pokušala da se opere, pa je napisala još nešto na Instagramu. 

"Moj prethodni post nije imao nameru da izazove mržnju. Jako sam tužna i ljuta što je moja objava pogrešno shvaćena od strane nekih grupa i pojedinaca koji promovišu etničku razdvojenost, nešto što ja strogo odbijam. Svaki put kada objavim nešto o Kosovu, komentari polude, čak i ako se radi o lepim stvarima kao što su hrana i muzika i susrećem se sa snažnim otporom prema autetntičnoj albanskoj kulturi. Svi zaslužujemo da budemo ponosni na svoj poreklo, odakle god da smo. Samo želim da moja zemlja bude predstavljena na mapi i da mogu sa ponosom da pričam o svojim albanskim korenma. Ohrabrujem sve da prihvate svoje nasleđe i da uče i slušaju jedni od drugih. Mir ljubav i poštovanje prema svima, Dua", napisla je Lipa na svom Instagram profilu.

Međutim, Jelena Karleuša joj ni ovog puta nije ostala dužna, već joj pokazala gde joj je mesto:

"Samo sam želela da moja zemlja bude prikazana na mapi! Dušo, naredni put postavi pravu mapu koja ne uključuje teritoriju 4 različite države, nije teško, zaista", odgovorila je srpska pevačica i udarila joj šah-mat!

Podsećamo pre nekoliko dana, na svom Instagram profilu, u storiju, Dua Lipa objavila je fotografiju na kojoj piše: "Zašto Kosovo nije i neće biti Srbija".

Ovo je spazila i srpska pevačica Jelena Karleuša, koja joj je odgovorila.

"Draga Dua Lipa, volimo te ovde u Srbiji. Ekstremizam na bilo koji način nije odgovor (znaš da je kosovski lider u Hagu, suočava se sa optužnicom za ratne zločine itd. Možeš da nađeš loše ljudi sa obe strane)", navela je naša pevačica.

Karleuša se potrudila i da joj objasni kako jedna svetska zvezda treba da se ponaša.

"Molim te, koristi tvoje socijalne platforme da širiš ljubav, mir i muziku (i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim narodom). Šaljem puno ljubavi svim dobrim ljudima širom sveta", napisala je Karleuša.

Izvor: Mondo.rs Foto: instagram/ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar