Slavna Lori ide u zatvor: Posle 14 meseci priznala krivicu o milionskoj prevari!

Holivudska glumica Lori Laflin (55) i njen suprug, modni dizajner Mosimo Đianuli (56) su optuženi za učestvovanje u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da davanjem mita i varanjem omoguće svojoj deci siguran upis na prestižne Univerzitete u SAD-u poput "Yalea", "Georgetowna", i "University of Southern California".

Zabava 21.05.2020 | 21:46
Slavna Lori ide u zatvor: Posle 14 meseci priznala krivicu o milionskoj prevari!

Naime, Lori i Mosimo su optuženi za prevaru i zaveru pranja novca. Glumica i njen suprug su optuženi za davanje mita u iznosu od 500.000 dolara kako bi se njihove ćerke upisale na Univerzitet u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, iako se nijedna od njih ne bavi veslanjem.

Još nekoliko slavnih roditelja je priznalo krivicu i odslužilo kaznu zbog iste stvari, Glumica Felisiti Hafman, koja se proslavila u seriji "Očajne domaćice" i još 12 roditelja su takođe priznali krivicu.

Lori i Mosimo su poslednji od slavnih roditeljha koji su se dogovorili da priznaju krivicu za optužbe. Lori će biti dva meseca u zatvoru, a Mosimo pet.

Ona će odlužiti zatvorsku kaznu, ali mora da plati državi 150.000 dolara i dve godine da se bavi društveno korisnim radom.

Mosimo će odslužiti 5 meseci u zatvoru i treba da plati 250.000 dolara, kao i da odradi 250 sati društveno korisnog rada.

- Prema današnjim sporazumima o priznanju krivice, ovi optuženi će izdržavati zatvorske kazne zbog učestvovanja u zaveri i korupciji za prijem na koledž i koji su u skladu sa prethodnim kaznama u sličnim predmetima – rekao je državni tužilac u izjavi.

Izvor: Telegraf.rs Foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar