Crnogorac koji je naoružan upao u kafić, ilegalno ušao u Srbiju

Miloš Miljanović (33) koji je naoružan i maskom na licu ušetao u kafić na Vračaru u Srbiju je, prema saznanjima naše policije, ušao ilegalno. Stan u kom je boravio na Vračaru zakupio je na dve nedelje, ali pod tuđim imenom.

Srbija 15.05.2020 | 00:18
Crnogorac koji je naoružan upao u kafić, ilegalno ušao u Srbiju

Kako saznajemo, osumnjičeni Miljanović živi u Herceg Novom, ali je rođen u Trebinju. Navodno je svojevremeno radio na brodovima.

Sumnja se da je Miljanović, koji je pre tri dana naoružan ušao u kafić na Vračaru u kom su u tom trenutku sedeli navodni pripadnici škaljarskog klana, u Srbiju došao po nalogu kavačkog klana. Kako smo uspeli da saznamo, stan u kome je uhapšen u Nebojšinoj ulici na Vračaru iznajmila je neka druga osoba umesto njega i to na period od 7. do 22. maja.

Sudeći po snimcima sa sigurnosnih kamera u kafiću, Miljanović je tražio svoju metu, međutim svi gosti su se panično razbežali kada su ga videli.

Za jednim stolom sedeli su i Miloš Nilović, zvani Runjo, navodni pripadnik škaljarskog klana i bivši žandarm Vojislav Kostić. Oni su prvi spazili naoružanog muškarca i odmah su se dali u beg iza šanka. Miljanović je krenuo za njima, ali se iz nekog razloga predomislio i napustio lokal. Da li je iz vida izgubio svoju metu ili je nije ni zatekao u lokalu, za sada nije poznato.

Policija je brzim operativnim radom uspela da otkrije apartman u kom se ovaj Novljanin skrivao, a koji se nalazi samo nekoliko ulica od kafića. Policija je opkolila objekat i uhapsila ga, a kod njega je pronađeno i oruže i silikonska maska, koju crgoroski klanovi koriste tokom likvidacija, kao i garderoba u kojoj je bio kada je upao u kafić.

On se za sada sumnjiči za nedozvoljeno posedovanje oružja, a ne za pokušaj ubistva jer u kafiću na Vračaru nije pucao.

On je, prema saznanjima srpske policije, u Srbiju ušao ilegalno. Kada i ko mu je pomogao u tome, istražuje se.

Komentari / 0

Ostavite komentar