Црногорац који је наоружан упао у кафић, илегално ушао у Србију

Милош Миљановић (33) који је наоружан и маском на лицу ушетао у кафић на Врачару у Србију је, према сазнањима наше полиције, ушао илегално. Стан у ком је боравио на Врачару закупио је на две недеље, али под туђим именом.

Србија 15.05.2020 | 00:18
Црногорац који је наоружан упао у кафић, илегално ушао у Србију

Како сазнајемо, осумњичени Миљановић живи у Херцег Новом, али је рођен у Требињу. Наводно је својевремено радио на бродовима.

Сумња се да је Миљановић, који је пре три дана наоружан ушао у кафић на Врачару у ком су у том тренутку седели наводни припадници шкаљарског клана, у Србију дошао по налогу кавачког клана. Како смо успели да сазнамо, стан у коме је ухапшен у Небојшиној улици на Врачару изнајмила је нека друга особа уместо њега и то на период од 7. до 22. маја.

Судећи по снимцима са сигурносних камера у кафићу, Миљановић је тражио своју мету, међутим сви гости су се панично разбежали када су га видели.

За једним столом седели су и Милош Ниловић, звани Руњо, наводни припадник шкаљарског клана и бивши жандарм Војислав Костић. Они су први спазили наоружаног мушкарца и одмах су се дали у бег иза шанка. Миљановић је кренуо за њима, али се из неког разлога предомислио и напустио локал. Да ли је из вида изгубио своју мету или је није ни затекао у локалу, за сада није познато.

Полиција је брзим оперативним радом успела да открије апартман у ком се овај Новљанин скривао, а који се налази само неколико улица од кафића. Полиција је опколила објекат и ухапсила га, а код њега је пронађено и оруже и силиконска маска, коју цргороски кланови користе током ликвидација, као и гардероба у којој је био када је упао у кафић.

Он се за сада сумњичи за недозвољено поседовање оружја, а не за покушај убиства јер у кафићу на Врачару није пуцао.

Он је, према сазнањима српске полиције, у Србију ушао илегално. Када и ко му је помогао у томе, истражује се.

Коментари / 0

Оставите коментар