Mustafa Nadarević u bolnici dočekao 77. rođendan!

Mustafa Nadarević (77) početkom godine otkrio je da se bori sa rakom pluća.

Zabava 13.05.2020 | 19:51
Mustafa Nadarević u bolnici dočekao 77. rođendan!

– Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest”, rekao je Mustafa nedavno i naglasio da je, na sreću, došao na vreme na pregled.

Poznati glumac je zatim otkrio i da je u bolnici, gde je pre nekoliko dana i dočekao svoj 77. rođendan. Bosanski glumac je priznao da ne zna kada će napustiti bolnički krevet.

– Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći. Ne znam šta bih više rekao o svom stanju – poručio je poznati glumac kratko za “Avaz“.
 
 
Mediji su pisali da je glumac početkom marta stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije “Lud, zbunjen, normalan”, ali je ono zbog čitave situacije prekinuto. Tada se i vratio u Zagreb gde i živi, ali je ubrzo završio u bolnici.

S obzirom na to da popuštaju mere donesene, šuška se o nastavku snimanja legendarne serije.

– Ne pada nam na pamet da snimamo “Lud, zbunjen, normalan” bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati – rekao je za “Avaz” scenarista serije, Feđa Isović (55).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas svoj 77. rođendan slavi Mustafa Nadarević, čuveni Izet Fazlinović. Srećan rođendan! ? #MustafaNadarevic #IzetFazlinovic

A post shared by Filmski Citati (@_filmski_citati) on

Scenarista veruje da će Nadarević ozdraviti.

– Mislim da će Mustafa biti dobro. Svi smo veoma optimistični, i mi i on. Tako da to nije nešto što nas preterano sekira – zaključio je.

Izvor: Hellomagazin.rs Foto: ATA images /instagram 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zakon

13.05.2020 20:45

nedaj se legendo jos ces nas ti mnogo godina zasmijavat

ODGOVORITE
Name

MM

13.05.2020 20:54

Brz oporavak legendo.

ODGOVORITE
Name

Mirsad

06.10.2020 18:39

Nedaj se legendo nasa

ODGOVORITE