U ponedeljak koncert Tropiko benda ispred Skupštine Beograda!

U ponedeljak, 27. aprila, u 18 sati, biće održan koncert Tropiko benda, koji će građani moći da prate uživo onlajn.

Zabava 26.04.2020 | 20:07
U ponedeljak koncert Tropiko benda ispred Skupštine Beograda!

Taj koncert, još jedan je u seriji koncerata pod nazivom "Beograd pobeđuje", koji se organizuju svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati ispred Skupštine grada.

- Kako kaže Viktor Igo: "Muzika izražava sve ono što se ne može izraziti rečima, a ne sme ostati neizrečeno." Zato ćemo u ponedeljak uveče kroz našu muziku izraziti najdublje poštovanje svima onima koji se na "prvoj liniji fronta" bore za sve nas, kao i svima vama koji na bilo koji način doprinosite da nam bolji dani dođu sto pre! - piše na zvaničnoj Instagram stranici Tropiko benda.

- Pokusaćemo da kroz našu muziku olakšamo socijalnu distancu koja u ovim danima predstavlja najveći izazov, ali i najveci doprinos svih nas. Ostanite kod kuće, budite solidarni i brinite o sebi i onima koje volite! -  piše u saopštenju.

Koncert Tropiko benda u ponedeljak građani mogu da prate putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B i K1.

U okviru serije koncerata "Beograd pobeđuje", za građane pevali su: Željko Joksimović, Tijana Bogićević i Saša Kovačević.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako kaze Viktor Igo: "Muzika izražava sve ono što se ne može izraziti rečima, a ne sme ostati neizrečeno." Zato cemo u ponedeljak uvece kroz nasu muziku izraziti najdublje postovanje svima onima koji se na "prvoj liniji fronta" bore za sve nas, kao i svima vama koji na bilo koji nacin doprinosite da nam bolji dani dodju sto pre! Pokusacemo da kroz nasu muziku ,olaksamo socijalnu distancu koja u ovim danima predstavlja najveci izazov ali i najveci doprinos svih nas. Ostanite kod kuce, budite solidarni i brinite o sebi i onima koje volite! @cebef011 #ostanikodkuće #tropicoband #tropicolive Live prenos na @k1televizija ❤️

Објава коју дели Tropico band (@tropico_band) дана

Izvor: Telegraf.rs Foto: promo

Komentari / 0

Ostavite komentar