Pevačica pozitivna na korona virus: Izgubila sam čulo mirisa i ukusa!

Američka kantri pevačica Kejli Šor (25) objavila je na društvenim mrežama da je zaražena korona virusom, iako je u protekle tri nedelje izlazila samo do prodavnice.

Zabava 01.04.2020 | 20:49
Pevačica pozitivna na korona virus: Izgubila sam čulo mirisa i ukusa!

Pevačica je dokaz da je opaki virus protiv kojeg se bori ceo svet bolest koja "ne bira", a svoje iskustvo podelila je na društvenim mrežama.

Uprkos tome što sam bila tri nedelje u karantinu (osim što sam odlazila do prodavnice po namirnice), uspela sam da se zarazim korona virusom (COVID 19). Osećam se značajno bolje, ali ovo je dokaz koliko je virus opasan i zarazan. Beskrajno je frustrirajuće videti ljude kako ne shvataju ovo ozbiljno - napisala je pevačica na Tviteru.

 

Kejli je otkrila kako joj je najgore bilo u početku, kada se nosila sa simptomima virusa.

- Prvih nekoliko dana bilo je užasno. Nikad se ranije nisam tako osećala. Celo telo me bolelo, a groznica je bila kao da surfujem na nekom talasu. Potpuno sam izgubila čulo ukusa i mirisa - objasnila je.

Podsetimo, na COVID 19 pozitivan je čuveni operski pevač Plasido Domingo (79), frontmen grupe "Ramštajn" Til Lineman (57), dok je poznati kantri pevač Džo Difi preminuo u 62. godini od posledica korona virusa.

Izvor: Telegraf.rs Foto: instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar