Duško Tošić o Kini: "Bilo je to kao da je kraj sveta"

Srpski fudbaler Duško Tošić otkrio je kako je proživeo životnu dramu u Kini zbog korone kada je ona buktala u toj državi. 

Fudbal 28.03.2020 | 20:35
Duško Tošić o Kini: "Bilo je to kao da je kraj sveta"

Tošić je za tuski list ''Fanatik'' detaljno opisao kako je svojevremeno morao da napusti Kinu. 

"Znali smo za koronavirus, pokušali smo da budemo oprezni. Ipak, posle treninga prišao mi je trener i rekao "Kada završite odmah se vraćajte kući i bez zadržavanja. U tom trenutku su letovi iz Kine počeli da se otkazuju jedan po jedan, ali sam nekako uspeo da pronađem poslednji kompanije "Turkish Airlines", počeo je priču Tošić.

Put ka aerodromu mu je posebno ostao upečatljiv.

"Ovo što sam video bilo je neverovatno. Bilo je to kao da je kraj sveta... Ali ni tada nisam osećao strah. Navijači Bešiktaša za mene imaju nadimak "Tenk", a tenk se ne boji ničega. Ostao sam smiren koliko god je to moguće".

Sleteo je u Istanbul, odakle se uputio ka Srbiji...

"Kasnije smo otišli da treniramo u Dubaiju, liga je odložena, ali su neki igrači polako počeli da se vraćaju dok se virus širio po Evropi".

Problem Tošiću pravi i to što nema način da se vrati u Kinu.

"Igrači poput Gracijana Pelea, Oskara, Hulka, Andersona Taliske i Marka Arnautovića ne mogu da se vrate u Кinu isto kao ja, jer nema letova. A moramo se nekako vratiti. Svi mi imamo ugovore sa njihovim klubovima", rekao je Tošić i priznao da osam dana nije napuštao kuću u Beogradu.

(Kurir sport)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

cwele93

30.03.2020 20:07

dosadno.. da nema meridian kladionice ne znam sta bih od dosade

ODGOVORITE