Fudbaler ubio sudiju u toku utakmice

Nasilje u sportu je definitivno prešlo sve granice u Meksiku. Činjenica je da sudije često ne dobijaju dovoljnu količinu poštovanja, posebno u fudbalu.

Sport 19.02.2020 | 17:06
Fudbaler ubio sudiju u toku utakmice

Navijači, igrači, čak i treneri dozvoljavaju sebi luksuz da ih napadaju, jure po terenu i maltretiraju, ali vijest koja stiže iz Meksika danas je stvarno surova. Tamo je ubijen fudbalski sudija!

Prema tvrdnjama meksičkih medija, fudbaler lokalnog kluba iz Gvadalupea Džonatan G. udario je i odgurnuo arbitra Huana Hernandeza.

Od siline udarca sudija je pao, udario potiljkom o zemlju i onesvijestio se. Nesrećni Hernadez je bez svijesti ležao čak 15 minuta, poslije čega je prebačen u bolnicu, a prema navodima lokalne policije tamo je preminuo, prenosi "Telegraf.rs".

Meksički list "El Espanjol" piše da je policija ubrzo stigla na lice mjesta, a svi okupljeni su odmah prstom uperili u 23-godišnjeg Džonatana koji je trenutno u pritvoru.

Isti list piše i da će pored optužbi za počinjeno krivično djelo, fudbaleru na teretu kao otežavajuća okolnost biti činjenica da ništa nije učinio ništa kako bi pomogao 62-godišnjem Hernandezu.

(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sta Reci

19.02.2020 16:13

Ovo je pravi i iskreni zaljubljenik u fudbal.

ODGOVORITE
Name

Neuropsihijatar

19.02.2020 17:33

I ti i on ste bolesni. Patolosko stanje.

ODGOVORITE
Name

CUJ TEKSTA

19.02.2020 18:11

"SVI OKUPLJENI SU ODMA PRSTOM UPERILI U NJEGA".... KO U CRTAĆU

ODGOVORITE