Pljačkaši ukrali nekoliko stotina rolni toalet papira!

Trojica naoružanih pljačkaša ukrali su stotine rolni toaletnog papira u vrednosti od nekoliko stotina dolara u Hongkongu, gde zbog koronavirusa vlada nestašica upravo robe koju su ukrali - toaletnog wc papira!

Zanimljivosti 17.02.2020 | 16:23
Pljačkaši ukrali nekoliko stotina rolni toalet papira!

Trojica muškarca naoružana noževima presrela su dostavljača koji je prevozio toaletni wc papir za jednu radnju u četvrti Mong Kok, koja je inače poznata po sukobima trijada kao i naoružanih bandi.

Policija je uspela da ih uhvati. Prema njihovom izveštaju pljačkaši su zapretili dostavljaču koji im je potom dao rolne toalet papira. Pljačkaši su oteli 600 rolni u vrednosti od oko 130 dolara.

U Hongkongu trenutno vlada nestašica toaletnog papira zbog paničnog kupovanja zaliha uzrokovanog strahom od koronavirusa.

Širom Hongkonga ljudi čekaju u redovima ispred prodavnica nakon što roba dođe na police. Uprkos obećanjima vlade da će snabdevanje hranom i drugim kućnim potrepštinama teći neometano, ponestaje toaletnog papira.

Osim toaletnog papira, građani Hongkonga masovno kupuju i pirinač, testeninu, kao i proizvode za čišćenje, a gotovo je nemoguć nabaviti zaštitne maske i rukavice.

Slična panika zavladala je i u Singapuru gde je potvrđeno 75 slučajeva zaraze koronavirusom.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar