Ovo su najveće stipse na estradi: Brena ostavlja mali bakšiš!

Estradne zvezde žive bolje nego običan narod, ali postoje i oni koji su, i pored novca koji imaju, teški na dinar.

Zabava 09.02.2020 | 13:31
Ovo su najveće stipse na estradi: Brena ostavlja mali bakšiš!

Urbana legenda je da je Lepa Brena cicija. Razlog za to je što pevačica vrlo pažljivo raspolaže novcem i zbog toga je nazivaju škrticom. Nedavno je pevačica povela porodicu na Maldive, ali je svako platio svoj deo, prenosi "Kurir". Pre nekoliko godina, konobar jednog prestoničkog restorana, gde dolaze poznati, otkrio da su Brena i Boba najveće stipse.

- Oni su najveće stipse koje sam ikada video. Boba i Brena za večeru koju plate 60.000 dinara, ostavljaju napojnicu od 50 dinara. E, to nisam video u svojoj karijeri - rekao je on.

S druge strane, Brena je pričala da je u mladosti bila siromašna, a za vreme studija i gladna, te da je zbog toga navikla da štedi.

 

Miloš Bojanić

I za ovog pevača važi da ima zmiju u džepu. Raskrinkao ga je Lepi Mića kada su bili u "Zadruzi".

- Bio sam s prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli sa njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: "Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir..." A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: "Nema ništa bolje od kašike" - rekao je Mića.

Inače, on nije jedini koji tvrdi da je Miloš cicija. Mnoge njegove kolege u nekoliko navrata su o tome govorile, kao i da najbližim prijateljima naplaćuje boravak u svojoj kući u Baošićima.

Dara Bubamara

Dara Bubamara često ima problem sa saradnicima kojima, kako su je optužili, ne isplaćuje novac. Pre nekoliko godina, Damir Handanović je otkrio da je imao problem s Darom, kada mu nije platila pesmu.

- S Darom je bio problem, to je mizerna stvar. Niti ću ja da se obogatim, niti ćeš ti da se osiromašiš. Nisam je ni video od tada, samo jednom na snimanju. Nisam rekao ni ćao. Razočarao sam se u nju, to je bilo 2011. ili 2012. godine - rekao je tada Handanović.

Ipak, posle nekog vremena, tekstopisac je rešio da joj to oprosti i došao na njen koncert u Areni. I Marina Tucaković ju je optužila da joj duguje novac, a nedavno je otkriveno da i Bubi Koreliju i Džala Bratu nije isplatila 2.000 evra.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Cicije

09.02.2020 20:31

Kao da ce zivjeti vek od kornjaca.

ODGOVORITE