Petar izabrao svadbeno odelo, a evo bez čega ne može zamisliti svadbu!

Petar Strugar nedavno se oprobao u ulozi mladoženje, u kojoj se odlično snašao. Šarmantni glumac pozirao je u svadbenom odelu za potrebe slikanja i tom prilikom otkrio da bi upravo takvu kombinaciju i poneo na venčanju.

Zabava 06.02.2020 | 22:33
Petar izabrao svadbeno odelo, a evo bez čega ne može zamisliti svadbu!

- Iako se privatno oblačim dosta ležernije, zbog posla kojim se bavim, ipak, često "uskočim" u odelo, a ovo koje sam nosio na slikanju je zaista sjajno! Ne samo da mislim da je sjajno, već i bukvalno svetluca. I cipele su odlične, baš su mi se dopale! Obukao sam i prsluk, tako da je cela kombinacija za mladoženju upotpunjena - kaže Strugar.

Petar, čiji ljubavni život od početka karijere intrigira javnost, priznao je bez čega ne može da zamisli dobro organizovanu svadbu.

- Bez pečenja nema dobre svadbe! Jednostavno, toga mora biti i to se podrazumeva - sa osmehom objašnjava glumac za novi broj magazina "Venčanje", koji će svi posetioci predstojećeg Sajma venčanja u hotelu Hajat (7-9. februar) dobiti na poklon.

Tokom tri dana sajma, od 7. do 9. februara, u hotelu Hajat, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga.

Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe - venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice.

Izvor: Srbija Danas Foto: Dragan Petrović

Komentari / 0

Ostavite komentar