Severina promenila veru, obilazi pravoslavne svetinje i moli se samo za jedno!?

Severina Kojić prešla je u pravoslavlje. Hrvatska pop zvezda već četiri godine sa suprugom Igorem Kojićem vodi bitku za potomstvo, pa je rešila da pomoć potraži u našoj veri, a posebno u srpskim i grčkim svetinjama.

Zabava 05.02.2020 | 18:33
Severina promenila veru, obilazi pravoslavne svetinje i moli se samo za jedno!?

- Severina mesecima obilazi pravoslavne crkve i manastire, razgovara sa popovima, monahinjama, posti i moli se. Rođena je kao katolikinja, ali je uz Igora bolje upoznala njegovu veru. Ispričala je prijateljima kako je u pravoslavlju pronašla ljubav i utehu, te da čvrsto veruje kako će uz pomoć naših svetaca napokon ostati trudna - otkriva izvor.

Posle dve neuspešne vantelesne oplodnje, Seve je nedavno bila u manastiru Sveti Nektarije Eginski na ostrvu Egina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shiny happy people❤️???❤️???❤️???#family #loveisintheair #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina #greece #peace

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

- Seve ima 47 godina i biološki sat joj otkucava, a silno želi bebu sa Igorem. Lekari su utvrdili da je sa njima dvoma sve u redu i nemaju objašnjenje zbog čega ne mogu da dobiju dete. Severina je čula da je nekoliko žena zatrudnelo pomoću ulja Svetog Nektarija, pa se dogovorila sa Igorem da i to probaju. Ubrzo posle toga obrelisu se u manastiru Sveti Nektarije Eginski, na grčkom ostrvu Egina, gde se nalaze mošti ovog iscelitelja - objašnjava izvor i dodaje:

- Čim su stigli u tu svetinju, potražila je monahinju Filoteju, koja je pomogla mnogim parovima. Objasnila joj je da želi potomstvo, a da doktori ne mogu da joj pomognu. Ona ju je odvela u sobu u kojoj je spavao Sveti Nektarije i rekla joj da legne na krevet, a zatim joj je očitala molitvu kod njegovih moštiju - priča sagovornik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“You Can’t Sit With Us”??#guske #prirodaidruštvo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pevačica je zatim okačila cuclu u delu crkve u kojem ljudi ostavljaju simbole onoga za šta se mole.

 Dobila je savet da redovno posti, kao i da se svako jutro i veče moli Svetom Nektariju. Takođe, trebalo bi da svetim uljem sa Egine maže stomak, i to u obliku krsta - kaže izvor i objašnjava da je i Igor uradio sve što je bilo u njegovoj moći:

- On je posetio Hilandar. Tamo je uzeo zrna grožđa sa čudotvorne loze iznikle iz groba Svetog Simeona Mirotočivog, odnosno Stefana Nemanje. Veruje se da su mnogi parovi začeli dete na ovaj način. Severina i Igor su pročitali u novinama kako su glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dobili bliznakinje uz pomoć ove loze.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja sam djevojka sa sela???? #prirodaidruštvo #freedom #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina #greece #peace

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina se, pošto je obišla ovaj manastir, oglasila na Instagramu i zahvalila Svetom Nektariju.

- Ovo putovanje me je pomerilo i promenilo. Možda je prevelika reč "iz temelja", ali mogu sebi reći: "Hvala ti, lepi moj živote, što si me poslao ovde ili me je neko pozvao tamo." Hvala Bogu na tome i hvala Svetom Nektariju - napisala je pevačica, koja je posetu Grčkoj iskoristila da obiđe još neke svetinje.

Izvor:Hit/Alo.rs Foto:instagram printscreen

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MM

05.02.2020 17:58

Boze daj da vam se zelje ostvare.Jer deca su zaista najvece blago.Sa srecom Seve i Igore.

ODGOVORITE
Name

Xx

06.02.2020 16:21

Srecno i blagosloveno!

ODGOVORITE
Name

Molim,

07.02.2020 11:38

Nista ja njima neverujem, svi su ti oni isti! Vuk dkaku menja ' cud ostane

ODGOVORITE