Nađena sva tijela iz helikoptera u kojem je bio Kobi

Pretraga mjesta pada helikoptera u kojem je poginuo Kobi Brajant, njegova kćerka Đijana, i još sedmoro ljudi, privodi se kraju, nakon što je stigla potvrda da je izvučeno još šest tijela od ukupno devet koliko se nalazilo na letu kobnog dana.

Svijet 29.01.2020 | 07:36
Nađena sva tijela iz helikoptera u kojem je bio Kobi

Podsjećanja radi, dan ranije, zvaničnici okruga Kalabasas u kojem je došlo do stravične nesreće, obavijestili su javnost da su izvučena tri tijela.

– Istražioci aktivno rade na identifikaciji tijela pronađenih na mjestu pada helikoptera. U toku je obdukcija žrtava – potvrdili su zvaničnici.

Zbog nepristupačnog terena na brdu gdje se srušio helikopter sve raspoložive službe pretrage su otežano radile na prilasku olupini od koje je, sada se to izbliza može vidjeti, ostalo samo zgarište.

Dignut je i dron koji je dao bolju sliku sa mjesta nesreće, s visine se tek vidi koliko je to bio strašan i silovit udar poslie kojeg se sve raspalo u stotine dijelova.

Američki mediji takođe prenose da policija patrolira blizu mjesta nesreće kako bi spriječila potencijalne lopove u eventualnoj krađi.

(Avaz)

Komentari / 0

Ostavite komentar