Krajinović na Federa, Lajović slomio Edmunda

Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Australijan opena nakon pet setova protiv kvalifikanta Kventina Alija. Krajinović je slavio nakon četiri sata borbe 7:6, 7:6, 3:6, 4:6, 7:5.

Tenis 21.01.2020 | 10:02
Krajinović na Federa, Lajović slomio Edmunda

Krajinović se mučio i u petom setu bio je blizu poraza, ali je na 3:4 uspio da napravi ribrejk, zatim je spasio tri brejk lopte na svoj servis i došao do pobjede. U drugom kolu igra protiv Rodžera Federera.

Dušan Lajović je takođe prošao dalje pobjedom nad Kajlom Edmundom 7:6 (9-7), 6:3, 7:6 (7:4). Srpski teniser je rekalo da je zadovoljan igrom

Zadovoljan sam igrom, težak protivnik za prvo kolo i trijumf u tri seta, pogotovo što ga ranije nisam pobjeđivao. Dobra igra od početka do kraja, ako izuzmemo gem prije prekida. Zadovoljan sam kako sam uspio da budem mentalno u meču, nisam dozvolio da se bilo šta što se dešava odrazi na moju igru. Taktički je bio dobar potez da ga otjeram sa moje bekhend strane na njegovu forhend stranu jer je on tu najjači.

Sten Vavrinka bio je bolji od Damira Džumhura u prvom kolu i slavio je 7:5, 6:7, 6:4, 6:4. Rafael Nadal se plasirao u drugo kolo Australijan opena pobedom protiv Uga Delijena iz Bolivije. Nadal je slavio u tri seta 6:2, 6:3, 6:0.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar