Legendarni Her Flik je napunio 66 godina, ovako danas izgleda!

Serija "Alo, alo" jedna je od najpopularnijih sitkoma svih vremena, a jedan od glavnih likova u ovom ostvarenju bio je čuveni Her Flik. Legendarnog oficira Gestapoa igrao je glumac Ričard Gibson, koji je 1. januara napunio 66 godina.

Zabava 02.01.2020 | 21:22
Legendarni Her Flik je napunio 66 godina, ovako danas izgleda!

Ovo su neke interesantne činjenice o njemu. Ričard Gibson se rodio u Kampali, glavnom gradu Ugande, a njegov otac je radio kao državni službenik. Ljubav prema glumi je nasledio od roditelja, koji su učestvovali u radu lokalnih amaterskih pozorišnih društava. Ričard je kao dečak pevao u crkvenom horu u londonskoj katedrali. Na filmu je debitovao 1970. godine u romantičnoj drami "The Go Between".

Kada se završila serija "Alo, alo", Gibson je sa koleginicom Kim Hartman izvodio predstavu o Helgi i Her Fliku u kojoj su u kabaret tačkama izvodili i pevali razne skečeve iz ovog ostvarenja. Inače, Gibson je ulogu Her Flika dobio nakon što ga je koautor i producent serije "Alo, alo" Dejvi Kroft na venčanju njegove ćerke čuo kako priča vic imitirajući nemački akcenat.

Osim što je glumac, Gibson je uspešan scenarist, radio-glumac, kao i spiker. U braku je sa koleginicom Kejt Gibson, s kojim ima dva sina, 28-godišnjeg Bilija i 24-godišnjeg Patrika.

Evo kako Ričard Gibson, poznatiji kao Her Flik, danas izgleda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AlloAllo Last night’s reunion in #Gloucester Going #retro round town today, see you there with #GuySiner #KimHartman and #RichardGibson

A post shared by Vicki Michelle (@thevickimichelle) on

(Telegraf.rs/RTL.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar