U novogodišnjoj noći vedro, suvo i hladno vrijeme

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti umjereno do pretežno oblačno, sa više sunčanih perioda u južnijim predjelima, a u novogodišnjoj noći vedro uz malu oblačnost, suvo i hladno, uz temperaturu u većini predjela od minus četiri do nula stepeni Celzijusoavih.

Republika Srpska 31.12.2019 | 08:05
U novogodišnjoj noći vedro, suvo i hladno vrijeme

U jutarnjim časovima vedro uz malu oblačnost i veoma hladno u većini predela sa mrazom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana umjereno do pretežno oblačno, sa više sunčanih perioda u južnijim predjelima.

Najviša dnevna temperatura vazduha od tri do devet, na jugu do 12, a na planinama oko minus jedan stepen Celzijusov.

Vjetar slab, promjenljivih smjerova.

U novogodišnjoj noći biće vedro uz malu oblačnost, suvo i hladno, a temperatura u većini predjela biće između minus četiri i nula stepeni Celzijusovih, na jugu između dva i šest, a u planinskim predjelima između minus sedam i minus tri stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha jutros u 7.00 časova: Sokolac minus 17, Han Pijesak i Čemerno minus 12, Kalinovik i Srebrenica minus 11, Bjelašnica, Sarajevo i Šipovo minus 10, Tuzla, Zenica, Drinić, Nevesinje i Rudo minus devet, Mrkonjić Grad minus osam, Banjaluka, Ribnik i Gacko minus sedam, Bijeljina, Novi Grad i Srbac minus šest, Bileća i Doboj minus pet, Višegrad minus četiri, Trebinje i Mostar jedan, a Neum četiri stepena Celzijusova.
  
Visina snijega: Han Pijesak 47 centimetara, Srebrenica 16, Sokolac 15, Čemerno 12 i Kalinovik 10 centimetara. 

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar