У новогодишњој ноћи ведро, суво и хладно вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити умјерено до претежно облачно, са више сунчаних периода у јужнијим предјелима, а у новогодишњој ноћи ведро уз малу облачност, суво и хладно, уз температуру у већини предјела од минус четири до нула степени Целзијусоавих.

Република Српска 31.12.2019 | 08:05
У новогодишњој ноћи ведро, суво и хладно вријеме

У јутарњим часовима ведро уз малу облачност и веома хладно у већини предела са мразом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана умјерено до претежно облачно, са више сунчаних периода у јужнијим предјелима.

Највиша дневна температура ваздуха од три до девет, на југу до 12, а на планинама око минус један степен Целзијусов.

Вјетар слаб, промјенљивих смјерова.

У новогодишњој ноћи биће ведро уз малу облачност, суво и хладно, а температура у већини предјела биће између минус четири и нула степени Целзијусових, на југу између два и шест, а у планинским предјелима између минус седам и минус три степена Целзијусова.

Температура ваздуха јутрос у 7.00 часова: Соколац минус 17, Хан Пијесак и Чемерно минус 12, Калиновик и Сребреница минус 11, Бјелашница, Сарајево и Шипово минус 10, Тузла, Зеница, Дринић, Невесиње и Рудо минус девет, Мркоњић Град минус осам, Бањалука, Рибник и Гацко минус седам, Бијељина, Нови Град и Србац минус шест, Билећа и Добој минус пет, Вишеград минус четири, Требиње и Мостар један, а Неум четири степена Целзијусова.
  
Висина снијега: Хан Пијесак 47 центиметара, Сребреница 16, Соколац 15, Чемерно 12 и Калиновик 10 центиметара. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар