Za Monikom tragaju i Vojska i policija

I dalje se intenzivno traga za 12-godišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola kod Niša i Ninoslavom Jovanovićem, za koga se veruje da je oteo devojčicu. Policija pretražuje sva sela u okolini Knjaževca.

Vijesti 29.12.2019 | 13:42
Za Monikom tragaju i Vojska i policija

Deset je dana od kada je nestala 12-godišnja devojčica Monika Karimanović iz Suvog Dola iz Niša.

Policija intenzivno traga za njom, ali i za Ninoslavom Jovanovićem, koji se sumnjiči da je oteo devojčicu.

U akciju su pored lovaca, građana, preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem, uključeni pripadnici Vojske Srbije i BIA. 

Potrazi se pridružilo i više od 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade Vojske Srbije sa službenim psima. 

Dopisnik RTS-a javlja da su danas iz Brzog broda, naselja u kome je Monika nestala, u potragu krenuli građani i pojedini niški taksisti.   

Direktor policije Vladimir rekao je danas da da su male šanse da je Ninoslav Jovanović prešao granicu,  ali da je za svaki slučaj stavljen na Interpolovu poternicu. 

Ninoslav Jovanović iz Malče proveo je 12 godina u zatvoru na izdržavanju kazne zbog seksualnih delikata.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Policija je objavila njegovu fotografiju, uz poziv građanima da se jave ukoliko ga prepoznaju, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Izvor: RTS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nikola

29.12.2019 14:02

Ovo je najveća bruka za sudstvo na Balkanu.

ODGOVORITE