За Моником трагају и Војска и полиција

И даље се интензивно трага за 12-годишњом Моником Каримановић из Сувог Дола код Ниша и Нинославом Јовановићем, за кога се верује да је отео девојчицу. Полиција претражује сва села у околини Књажевца.

Вијести 29.12.2019 | 13:42
За Моником трагају и Војска и полиција

Десет је дана од када је нестала 12-годишња девојчица Моника Каримановић из Сувог Дола из Ниша.

Полиција интензивно трага за њом, али и за Нинославом Јовановићем, који се сумњичи да је отео девојчицу.

У акцију су поред ловаца, грађана, предузећа која се баве приватним обезбеђењем, укључени припадници Војске Србије и БИА. 

Потрази се придружило и више од 100 припадника Војне полиције и Тима за трагање и спасавање Специјалне бригаде Војске Србије са службеним псима. 

Дописник РТС-а јавља да су данас из Брзог брода, насеља у коме је Моника нестала, у потрагу кренули грађани и поједини нишки таксисти.   

Директор полиције Владимир рекао је данас да да су мале шансе да је Нинослав Јовановић прешао границу,  али да је за сваки случај стављен на Интерполову потерницу. 

Нинослав Јовановић из Малче провео је 12 година у затвору на издржавању казне због сексуалних деликата.

По изласку из затвора врло брзо је поново притворен због сексуалног узнемиравања путем друштвених мрежа. Ослобођен је у марту ове године.

Полиција је објавила његову фотографију, уз позив грађанима да се јаве уколико га препознају, а имају било какве информације о његовом кретању.

Извор: РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никола

29.12.2019 13:02

Ово је највећа брука за судство на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ