Šarović potpisao peticiju "Imam pravo da znam"

- Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potpisao je danas u Istočnom Sarajevu peticiju "Imam pravo da znam", u okviru inicijative ove stranke za prikupljanje potpisa građana širom Republike Srpske za javno objavljivanje Programa reformi BiH, dokumenta koji je usvojilo Predsjedništvo BiH.

Republika Srpska 11.12.2019 | 13:32
Šarović potpisao peticiju "Imam pravo da znam"
Ovom peticijom SDS traži i sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske jer smatra da parlament Srpske treba da o ovom dokumentu raspravlja prije njegovog zvaničnog slanja u sjedište NATO-a u Brisel.

"Ova naša akcija traje već nekoliko dana u Srpskoj, sa jasnom željom da pobijedimo ravnodušnost i probudimo interesovanje ljudi za nešto što ih se tiče", rekao je Šarović novinarima u Istočnom Sarajevu.

On je izrazio uvjerenje da će SDS uspjeti u ovoj akciji, čije rezultate namjerava da uputi u Vladu i Narodnu skupštinu Republike Srpske, nakon čega će preduzeti nove konkretne korake.

Član Predsjedništva SDS-a Dragan Mektić kaže da je ovo tek početak aktivnosti koje će SDS sprovoditi da bi srušio ovaj, kako je naveo, "sraman pakt".



(BN/Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Osvit

11.12.2019 12:44

Dok vi dokazete ko je veci Srbin ,mi cemo nestati. Mozda bi se trebali prvo dogovoriti sta Srbina cini velikim pa bi se vjerovatno poceli drugacije ponasati.

ODGOVORITE
Name

Kole

11.12.2019 13:00

E jadna ova opozicija, samo nešto potpisuju, a rezultati nula.

Name

gg

11.12.2019 13:15

zanimljivo, skoro svi znaju sta je dogovoreno a Sarovic ne zna

ODGOVORITE
Name

Boki

11.12.2019 14:20

Trebamo svi potpisati i trebaju svi građani znati šta je dodik potpisao.

ODGOVORITE
Name

romi

12.12.2019 08:55

Moj Šaroviću ti predsjednik stranke a u svojoj opštini si treća partija...smiješno

ODGOVORITE