Bogdana i Veljko odlučili u šta će uložiti pare od svadbe!

Veljko i Bogdana Ražnatović će 300. 000 evra koje su dobili na svadbi potrošiti na stan, mesaru i medeni mesec u Dubaiju. Mladenci ne žele da spiskaju novac, već će ga mudro uložiti u nekretninu i posao koji će voditi bivša košarkašica.

Zabava 28.11.2019 | 17:00
Bogdana i Veljko odlučili u šta će uložiti pare od svadbe!
Bogdana i Veljko će u početku živeti u Cecinoj vili. Od novca sa svadbe hoće da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom - priča izvor blizak bračnom paru.

Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike.

Naravno, Bogdana će posle porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše - kaže izvor.

Sagovornik dodaje da zaljubljeni golupčići uveliko planiraju i medeni mesec. Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada evra za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dve nedelje. Bogdana bi volela da to bude Dubai, samo treba da proveri sa lekarima da li sme zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati. Bogdanin otac kaže da su se njegove ćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

- Nataša i Bojana su verovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnoda rade, da sve to nadoknade - rekao je Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u "Hajatu".

Izvor: Kurir/Informer  Foto: Profimedia/pritscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar