Engleski mediji smenjuju Norvežanina...

Savo Milošević je već jednom u karijeri uspeo da dovede Ole Gunara Solskjera do očajanja, a večeras bi na Old Trafordu mogao da ga dovede i do otkaza!
 

Fudbal 07.11.2019 | 16:40
Engleski mediji smenjuju Norvežanina...
Dva mlada stručnjaka, nekada vrhunski špic igrači, sastali su se jedan protiv drugoga na Evropskom prvenstvu 2000. godine u Liježu i tada je prelepim golom Miloševića selekcija SR Jugoslavije praktično eliminisala Norvešku iz daljeg toka takmičenja.

Od tog centaršuta Drulovića i "štikle" Miloševića u 8. minutu, koja je presudila izuzetnoj generaciji norveškog fudbala, Skandinavci se više nisu kvalifikovali na velike turnire, a Solskjerova zvezda počela je lagano da gubi sjaj.

Da li trener Partizana po drugi put u svojoj karijeri može da zagorča život velikog rivala?

Prema pisanju britanskih medija da se zaključiti da ga od novog šoka za Norvežanina deli dobar rezultat na Old Trafordu, a to znači i remi, jer u u vođstvu "crvenih đavola" sve manje nerava imaju za svog menadžera i igru njegove ekipe. Zato se množe naslednici, mada se predlog čuvenog Fabija Kapela čini najlogičniji - Masimo Alegri.

Bivši trener Milana i Juventusa već godinama uči engleski, svestan da će ga posao odvući jednog dana na ostrvo, a njegov stariji kolega Kapelo, smatra da je taj dan veoma blizu:

- Rad u Engleskoj je uzbudljiv i to iskustvo te čini bogatijim. Da sam Alegri ne bih razmišljao. Izabrao bih Englesku, otišao bih u Mančester ...

(Kurir sport)

Komentari / 0

Ostavite komentar