Lopov se napio pa zaboravio da pobegne!

Neki lopovi budu uhvaćeni zbog toga što se vrate na mesto zločina, neki nekad ni ne odu. Kao što je uradio ovaj lopov iz švajcarske koji se napio i zaboravio pobeći s mesta zločina!

Zanimljivosti 07.11.2019 | 16:00
Lopov se napio pa zaboravio da pobegne!
Nesvakidašnju situaciju preko online svetskih medija nam "otkrila" švajcarska policija koja je rešila bizarnu i zanimljivu krađu 31 vredne boce vina i šampanjca.

A sve je krenulo tako što su švajcarski policajci pozvani u jednu stambenu zgradu nedaleko od Ciriha kako bi istražili provalu u podrum, izvestila je lokalna policija u sredu.

Prilikom pregledanja podrumskih prostorija policajci su uočili osumnjičenog koji je ukrao boce vredne 2.000 švajcarskih franaka.

Među ukradenim flašama je bilo nekoliko flaša poznatog francuskog proizvođača "Chateau Mouton Rothschild", kao i šampanjca "Dom Perignon".

Što je najzanimlivije i najsmešnije tom prilikom policija je uz deo plena pronašla pijanog lopova koji je popio na licu mesta tokom sledećih nekoliko dana nekoliko skupocenih flaša.

Pripitog muškarca koji je noći provodio spavajući u garaži stambenog kompleksa policija je uhapsila na mestu zločina.

Neimenovanom mškaracu (38) određen je pritvor, ali morao je da se hospitalizuje zbog trovanja alkoholom - naodi se u saoštenju švajcarske policije.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bivsi KV Lopov

07.11.2019 16:49

On se makar napio pa nije pobjegao a ovi nasi lopovi trijezni i opet nigdje ne bjeze.

ODGOVORITE