Darko Lazić koncertom obeležio 10 godina karijere!

Sinoć je u Sava Centru održan veliki solistički koncert Darka Lazića, kojim je on, kako je sam rekao, obeležio novi početak.

Zabava 30.10.2019 | 11:00
Darko Lazić koncertom obeležio 10 godina karijere!
Darko je pre godinu dana doživeo stravičnu nesreću, ali je sada priredio svima spektakl, gde su se ređale njegove poznate pesme tokom desetogodišnje karijere.

Prva pesma koju je Darko otpevao bila je "Majko", a njegova ćerka Lorena je sve vreme igrala sa majkom Anom Sević, kao i kumom Andreanom Čekić.U jednom momentu Lazić je pozvao na binu malu Lorenu uz reči da je vreme za ljubav, a onda najavio pesmu Šabana Šaulića "Verujem u ljubav" koju je predstavio kao omiljenu pesmu njegove ćerkice.

Pevaču su se na bini pridružili Aca Lukas i Andreana Čekić kao specijalni gosti, ali i reper Marko Milivojev Mili.Došle su i brojne poznate ličnosti, kao što su Ivan Gavrilović, Ana Sević sa ćerkom Lorenom, Đani, Milica Pavlović, Ivana Šašić i drugi.

Marina Gagić je svog verenika ispratila na nastup, a kaže da joj ne smeta što je tu i njegova bivša supruga Ana.Izvor:Kurir.rs Foto: Kurir TV/Damir Dervišagić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

...

30.10.2019 13:18

Grupa bolesnika kojima je droga i novac oduzela i pamet i sreću

ODGOVORITE