I Bajern pita za Matićevo zdravlje!

Bavarci traže zadnjeg veznog za januar. . .

Fudbal 26.10.2019 | 09:16
I Bajern pita za Matićevo zdravlje!
Posle pet godina Bajern ponovo kuca na vrata Nemanje Matića. Nije se desilo tog leta 2014. godine da srpski vezista pređe u redove nemačkog giganta, ali možda hoće ovog januara.

Iako je u Mančester junajtedu pao u drugi plan, Matić i dalje uživa status igrača za najveće evropske klubove. I kako piše Bild, a prenose ostali nemački mediji, Bajern razmatra opciju da već na zimu pošalje ponudu za Srbina, kojem na leto ističe ugovor sa Englezima.

Bajern ima velike probleme u defanzivi. S jedne strane, povrede prave velike muke treneru Niku Kovaču, a kako tvrde Nemci, pozicija zadnjeg veznog nije dovoljno dobro pokrivena i otud pljušte golovi u mrežu Bajerna, sa čim u Minhenu ne mogu da se pomire. Traže se nova rešenja, a jedno koje se razmatra je Matić.

Na prvi pogled, Bajern u sredini terena ima Tijaga, Gorecku, Martineza i Tolisa i deluje da mu još jedan igrač nije neophodan. Ipak, po dva primljena gola protiv Olimpijakosa, Augzburga, Hofenhajma, Totenhema i Paderborna govore da tu nešto baš i ne štima, da prostora za popravke svakako ima.

Imaće Bajern rivala i ako krene po Matića. Dugo se već piše i u Italiji i u Engleskoj da je srpski vezista na listi želja Intera za zimski prelazni rok. Antonio Konte je ta „karika“ na koju Neroazuri računaju.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar