Vanredna konferencija u KK Crvena zvezda!

Čović izlazi pred medije! Tomić je najavio "donošenje odluka", a više ćemo u utorak čuti od prvog čoveka kluba.

Košarka 21.10.2019 | 17:49
Vanredna konferencija u KK Crvena zvezda!
Početak sezone kakav nisu ni mogli da zamisle u Crvenoj zvezdi mts!

Aktuelni šampion Srbije i "Jadrana" loše je počeo takmičarsku 2019/20 i u prvih sedam mečeva upisao čak pet poraza, što nije moglo da se nasluti posle angažovanja nekoliko "jakih" imena, kao ni vrlo dobrog pripremnog perioda za crveno-bele.

"Alarm" su upalili porazi u ABA ligi, gde prvak ima skor 1-2, pošto je posle Budućnosti u "Pioniru" ekipa Milana Tomića izgubila i na gostovanju protiv Krke.

"Postoji dosta problema i moraju da se donesu neke odluke i da vidimo šta ćemo da uradimo...", rekao je vidno nezadovoljni Milan Tomić posle poraza u Novom Mestu gde njegova ekipa nije imala rešenje za "napadački arsenal" Slovenaca.

Dva dana kasnije oglasiće se i prvi čovek kluba!

To je ovog ponedeljka najavljeno sa Malog Kalemegdana pošto je medijima prosleđen poziv za vanrednu konferenciju za medije predsednika Nebojše Čovića.

Prvi čovek Crvene zvezde obratiće se medijima u utorak (14 časova) u prostorijama kluba gde će verovatno govoriti o aktuelnoj krizi i pronalaženju rešenja, odnosno "odlukama" koje je i sam trener Milan Tomić spominjao posle Krke.

Interesantno, ovo će biti prvo obraćanje Čovića medijima ove sezone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar