Izađite jednom s argumentima, ne iznosite laži

- Postaje simpatično kako na svako oglašavanje bilo koga iz PDP-a, SNSD pusti svoje lajače, poput Staše Ustavotvorca Košarca i kvazipatriotskih kvazinevladinih organizacija, da u javni prostor iznose laži i bajke dostojne braće Grim - saopštio je PDP a.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


"Ti likovi, pisci Ustava BiH bez Republike Srpske, plaćenici bez mrve časti i njihovi komentari nisu dostojini reakcije, ali bilo bi dobro da SNSD, kao ozbiljna stranka, jednom pusti nekoga ko će argumentima i činjenicama potkrijepiti njihove tvrdnje o djelovanju PDP-a i SDS-a u Sarajevu. 

Zato ih pozivamo da jednom izađu sa bilo kakvim dokazima o svojim tvrdnjama, umjesto neistina koje svakodnevno plasiraju.  Bilo bi dobro i da te dokaze iznese neko ozbiljan, odgovoran i vrijedan komentara. U suprotnom, samo će po ko zna koji put pokazati da su stranka koja u javni prostor iznosi smeće, među narod razdor, a da riječi istina i odgovornost nikako ne mogu u istu rečenicu s njima", kaže se u saopštenju PDP-a.

Šef poslaničkog kluba SNSD-a Staša Košarac danas je iznio optužbe na SDS i PDP da rade za "unitarnu BiH" u Sarajevu, dok je predsjednik Udruženja građana "Istočna alternativa" Republike Srpske Vojin Pavlović, za koga se tvrdi da je SNSD plaćenik, iznio optužbe na račun rada bivšeg srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića i šefa bh. diplomatije Igora Crnatka.

(BN)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Patriota

21.10.2019 14:37

Pavlović i Košarac su ista vrsta ( ne)ljudi. Vidite koliko sliče jedan drugome kao jaje jajetu. Vrlo jeftini igrači samo što je Košarac veći manipulator i dobro je unovčio svoju ulogu u svemu. Pogledajte imanje košarca samo u Trebinju i sve će vam biti jasno o kakvom se liku radi. Ovaj Pavlović je jeftin za kiflu laje što mu kažu ustvari napišu.

Zoran

21.10.2019 16:48

Pa netreba nama ni Kosarac niti neko drugi o tome pričat mi vidimo ko sta I koliko radi u korist i na štetu RS.

Зоране дали ти знаш да је Кошарац радио и писао устав без РС, или си ти онај који је задовољан сендвићом.

Ре

21.10.2019 19:28

reRe

21.10.2019 20:17

Natrag u osnovnu školu da se opismeniš.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.