Изађите једном с аргументима, не износите лажи

- Постаје симпатично како на свако оглашавање било кога из ПДП-а, СНСД пусти своје лајаче, попут Сташе Уставотворца Кошарца и квазипатриотских квазиневладиних организација, да у јавни простор износе лажи и бајке достојне браће Грим - саопштио је ПДП а.

Република Српска 21.10.2019 | 14:10
Изађите једном с аргументима, не износите лажи
"Ти ликови, писци Устава БиХ без Републике Српске, плаћеници без мрве части и њихови коментари нису достојини реакције, али било би добро да СНСД, као озбиљна странка, једном пусти некога ко ће аргументима и чињеницама поткријепити њихове тврдње о дјеловању ПДП-а и СДС-а у Сарајеву. 

Зато их позивамо да једном изађу са било каквим доказима о својим тврдњама, умјесто неистина које свакодневно пласирају.  Било би добро и да те доказе изнесе неко озбиљан, одговоран и вриједан коментара. У супротном, само ће по ко зна који пут показати да су странка која у јавни простор износи смеће, међу народ раздор, а да ријечи истина и одговорност никако не могу у исту реченицу с њима", каже се у саопштењу ПДП-а.

Шеф посланичког клуба СНСД-а Сташа Кошарац данас је изнио оптужбе на СДС и ПДП да раде за "унитарну БиХ" у Сарајеву, док је предсједник Удружења грађана "Источна алтернатива" Републике Српске Војин Павловић, за кога се тврди да је СНСД плаћеник, изнио оптужбе на рачун рада бившег српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића и шефа бх. дипломатије Игора Црнатка.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Патриота

21.10.2019 12:37

Павловић и Кошарац су иста врста ( не)људи. Видите колико сличе један другоме као јаје јајету. Врло јефтини играчи само што је Кошарац већи манипулатор и добро је уновчио своју улогу у свему. Погледајте имање кошарца само у Требињу и све ће вам бити јасно о каквом се лику ради. Овај Павловић је јефтин за кифлу лаје што му кажу уствари напишу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

21.10.2019 14:48

Па нетреба нама ни Косарац нити неко други о томе причат ми видимо ко ста И колико ради у корист и на штету РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2019 17:28

Зоране дали ти знаш да је Кошарац радио и писао устав без РС, или си ти онај који је задовољан сендвићом.

Name

реРе

21.10.2019 18:17

Натраг у основну школу да се описмениш.

ОДГОВОРИТЕ