Knez kao Senidah!

Posle težih i najtežih zadataka,u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" još jedan veoma težak. Pripao je. . . kome? Knezu, naravno.

Zabava 19.10.2019 | 13:00
Knez kao Senidah!
Kako je to kad kršan momak ponovo uđe u ulogu žene, ali potpuno drugačije od Zorice Brunclik videli smo sinoć...
Uz mlade žene idu i cveće i muški mišići... Knez kao Senidah! I pokidao je i svi su popadali od smeha.Čini mi se da Senidah ide češče u kozmetičke salone“, našalila se Marija na račun Kneževe transformacije u ženu.
„Jedva sam ovo preživeo“ jadao se Knez, a Marija je nastavila da citira Kneza:
„Moram pre spavanja da probam, i kad ustanem moram da probram jer ovo mi je najteži zadatak!“.
„Pa zar nije, pa zar nije. Ljudi, sve su uradii da mi otežaju, ali sve...“, nasmejao se Knez.

Viktor: mi smo popadali od smeha, svaka ti čast brate, ne znam odakle bih počeo. Prvo, neverovatna mi je tvoja glasovna transformacija, ona ima dubok glas, ti nemaš toliko.... Skinuo si je svaka čast.
Duda: ja sam se beskrajno zabavila, za ovo je potrebna hrabrost! Skinuti se u taj bodi i ponašati se kao da je sve normalno ali ti si to uradio kao da ti je to prijalo.

Knez se složio sa Dubravkom „Za ovo je stvarno bila potrebna hrabrost“.Dušan: Molim te nemoj više da me gledaš kada budeš bila plava žena, ja imam svoje slabosti. Bila si jako lijepa Senidah i očarala si pubiliku. Crk’o sam od smeha, pričaćemo kad se presvučeš.

Uroš: Sine šta da ti kazem, ti posle ovog serijala treba da promeniš prezime u Caričić. Ti si mega car, nema ti ravnog. Svaki put kad igraš ženu, to je ludilo... ne znam da li sam ikada video bolju transformaciju u ženu. Tvoje transformacije iz muškarca u ženu su najubedljivije!„Nemoj molim te da mi to radiš, treba da idem u Crnu Goru“, kaže Knez.


Izvor:Alo.rs Foto:TLZP promo

Komentari / 0

Ostavite komentar