Kalinić ''promijenio stav'' o Kaliniću!

Milan Kalinić "obrisao" Nikolu i stavio crveno-belo: Shvatam, POGREŠIO sam! Poznati glumac, navijač Crvene zvezde, naglasio je da ne želi da na bilo koji način "doprinosi podelama među Zvezdašima".

Košarka 14.10.2019 | 23:10
Kalinić ''promijenio stav'' o Kaliniću!
Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić prošle nedelje je bio izložen zvižducima i uvredama dela navijača Crvene zvezde, kada su se ta dva tima u "Štark areni" sastala u okviru 2. kola Evrolige.

Veći deo prisutnih na tribinama negodovao je zbog negativnosti usmerenih ka reprezentativcu Srbije i trofejnom nekadašnjem članu crveno-belih, ali vest da je vređan svakako je odjeknula i ponovo su na portalima i društvenim mrežama počele diskusije na temu Kalinićevih stavova po mnogim pitanjima od šireg značaja, kao što je status Kosova i Metohije.

Isto tako je veliki publicitet dobila objava glumca Milana Kalinića na Instagramu, koji je "okačio" zajedničku fotografiju i one koji su ga vređali - a, reč je o "tvrdom" delu Zvezdine publike - upitao: "Ljudi da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam DA LI IMATE MOZGA? Pozdrav za brata Kalinu".

Tri dana kasnije, glumac je promenio stav.

Ponovo na Instagramu objasnio je da u momentu prve objave nije imao dovoljno informacija o čitavoj situaciji i konstatovao da je "pogrešio".

"Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački. Živim za Zvezdine utakmice, pogotovo evropske, i fudbalske i košarkaške. Za pune tribine i navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno šta se događa pa sam reagovao. Sada shvatam, i pogrešio", glasi Kalinićev jutrošnji post.

On ne krije da je što se tiče njegovog prezimenjaka "progledao" posle brojnih navijačkih poruka.

"Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi. Potpuno razumem reakciju svih. Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja. Ali to je već druga tema. Poslednje što želim je da na bilo koji način doprinosim podelama među Zvezdašima. Zato ponavljam ne mislim tako. Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama", poručio je na kraju glumac, koji je obrisao post od petka i novi ilustrovao slikom na kojoj su samo crvene i bele pruge.

Prve reakcije na ovakav potez su različite - neki mu čestitaju, neki mu prebacuju da je reagovao iz straha...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar