Nova briga za Lejkerse 10 dana uoči premijere!

Povređen Entoni Dejvis! Veliko letošnje pojačanje završilo je predsezonsku utakmicu protiv Bruklina posle prve četvrtine.

Košarka 14.10.2019 | 19:43
Nova briga za Lejkerse 10 dana uoči premijere!
Los Anđeles Lejkersi krenuli su iz Kine kući sa dva poraza od Bruklin Netsa i povredom Entonija Dejvisa u "prtljagu".

Ol star centar istegnuo je palac desne ruke u prvoj četvrtini utakmice u Šenženu, koju su Netsi dobili rezultatom 91:77.

Dejvis će već u nedelju biti upućen na detaljne preglede, posle čega će biti jasnije da li će trener Frenk Vogel moći da računa na njega kada se Lejkersi 22. oktobra budu sastali sa Klipersima na startu nove sezone.

Popularni "Brou" (Obrva) u subotu je za 12 minuta postigao šest poena, uz tri skoka i dve blokade, a od početka pripremnog perioda beleži 19 poena, šest skokova, tri asistencije i jednu blokadu za 22 minuta po meču.

Očekuje se da Dejvis uz Lebrona Džejmsa bude daleko najbolji igrač "jezeraša" i da ih, kao minimum, vrati u NBA plej-of posle šest neuspešnih sezona.

Njemu je posle povrede ukazana pomoć kod aut linije, ali bandažiranje prsta nije pomoglo, pa je po završetku prve četvrtine otišao u svlačionicu. Ostatak meča ispratio je sa klupe, sa kesom leda na bolnom mestu.

Podsećamo da su Lejkersi još letos ostali bez Demarkusa Kazinsa, potpisanog na jednu sezonu, nakon što je ovaj individualno trenirajući pokidao prednji ukršteni ligament kolena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar