Poziv SDS-u da posjete njemački grad Kotbus

Generalni sekretar Srpske demokratske stranke Zoran Latinović i poslanik SDS u NSRS Davor Šešić sastali su se sa gradonačelnikom njemačkog grada Кotbus Holgerom Кelhom i direktorom Fondacije Кonrad Adenauer u BiH Svenom Petkeom.

Republika Srpska 05.10.2019 | 10:58
 Poziv SDS-u da posjete njemački grad Kotbus
Na sastanku, koji je održan u Banja Luci,  razgovaralo se o modalitetima buduće saradnje između Кotbusa sa gradovima i opštinama u kojima Srpska demokratska stranka ima načelnike i gradonačelnike.

Ovom prilikom, gradonačelnik Кotbusa Holger Кelh je uputio poziv da u narednom periodu delegacija SDS-a posjeti Кotbus i bude gost gradske uprave toga grada.

Generalni sekretar SDS Zoran Latinović se zahvalio gradonačelniku Кotbusa na posjeti i istakao da je ovakva vrsta saradnje veoma važna za lokalne zajednice u kojima Srpska demokratska stranka ima vlast.

Latinović je istakao da iskustva upravljanja gradovima koje ima Njamačka mogu biti veoma vrijedna svim načelnicima i gradonačelnicima u Republici Srpskoj u cilju prevazilaženja različitih problema sa kojim se susreću lokalne samouprave, od izgradnje infrastrukture do efikasnog upravljanja lokalnom administracijom, saopšteno je iz SDS-a.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Janko

05.10.2019 09:45

Ono sto je cestitih ljudi ostalo u politici ostalo je u SDS-u. Mada i SDS ima kukolja. PDP se debelo iskvario. SNSD sve olos, Ujedinjena Srpska, SP i DNS nevidjeni odron ljudski. Latinovic je primjer te cestitosti u politici.

ODGOVORITE
Name

Rocko

05.10.2019 12:06

Moj Janko sve je to bagra, nema u politici izuzetaka niti ce biti, ko god je bio na vlasti 20 godina svi su krali i kradu, i ko dodje na vlast isti ce biti, metastaza drustva je duboka, nema tu lijeka