Policajac spasio mladića koji se pokušao ubiti

Vedran Petrović, policijski službenik zaposlen u Policijskoj stanici Bijeljina spriječio je danas brzom i efikasnom reakcijom tridesetdvogodišnjeg muškarca da se ubije.

Republika Srpska 04.10.2019 | 18:03
Policajac spasio mladića koji se pokušao ubiti
Muškarac B.G. (32) skočio je u jezero koje se nalazi kod „Bijeljina puta“, dok je Petrović, koji inače nije bio na dužnosti, skočio u vodu te ga spriječio u namjeri da sebi oduzme život.



– Čim je vidio da je skočio u vodu, policajac je krenuo za njim, te ga spasao. Pozvana je Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja koja je dalje zbrinula pacijenta  – rekao je jedan od očevidaca za portal InfoBijeljina. 

Iskazanom prisebnošću u kritičnom momentu, te brzom i efikasnom reakcijom policijskog službenika spasen je ljudski život.

(Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Krajišnik

04.10.2019 16:45

Malo mi je simptomatična da svake godine pred dan policije krenu spašavanja samoubica,a sve zarad nagrade i napredovanja u službi,kad ne može škola da dođe do izražaja!!Možda griješim i možda je ovo spašavanje i bilo,ali... Evo pogledajte statistiku unazad 5 god.svi nagrađeni policajci su spasili nekog "samoubicu" i to uvijek u Septembru i Oktobru??!

ODGOVORITE
Name

Re

04.10.2019 17:16

Ovaj Vedran Petrović je pravi policajac, skolovan, završio policijsku školu. Bravo Vedrana!

Name

Re Krajišnik

05.10.2019 06:00

Kada si ti to upratio, pod hitno te treba zaposliti u zavod za statistiku. Meni si više ti simptomatičan i tvoj animozitet prema policiji. Koja nagrada. Neka plaketica i par stotina KM, možda, i to je to. Pa nije to Roland Garros

Name

Mujo

04.10.2019 21:19

svakati cast za to spasavanje toje sin od nasi prijatelja sa malte pozdrav

ODGOVORITE