Полицајац спасио младића који се покушао убити

Ведран Петровић, полицијски службеник запослен у Полицијској станици Бијељина спријечио је данас брзом и ефикасном реакцијом тридесетдвогодишњег мушкарца да се убије.

Република Српска 04.10.2019 | 18:03
Полицајац спасио младића који се покушао убити
Мушкарац Б.Г. (32) скочио је у језеро које се налази код „Бијељина пута“, док је Петровић, који иначе није био на дужности, скочио у воду те га спријечио у намјери да себи одузме живот.



– Чим је видио да је скочио у воду, полицајац је кренуо за њим, те га спасао. Позвана је Хитна помоћ бијељинског Дома здравља која је даље збринула пацијента  – рекао је један од очевидаца за портал ИнфоБијељина. 

Исказаном присебношћу у критичном моменту, те брзом и ефикасном реакцијом полицијског службеника спасен је људски живот.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Крајишник

04.10.2019 16:45

Мало ми је симптоматична да сваке године пред дан полиције крену спашавања самоубица,а све зарад награде и напредовања у служби,кад не може школа да дође до изражаја!!Можда гријешим и можда је ово спашавање и било,али... Ево погледајте статистику уназад 5 год.сви награђени полицајци су спасили неког "самоубицу" и то увијек у Септембру и Октобру??!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.10.2019 17:16

Овај Ведран Петровић је прави полицајац, сколован, завршио полицијску школу. Браво Ведрана!

Name

Ре Крајишник

05.10.2019 06:00

Када си ти то упратио, под хитно те треба запослити у завод за статистику. Мени си више ти симптоматичан и твој анимозитет према полицији. Која награда. Нека плакетица и пар стотина КМ, можда, и то је то. Па није то Роланд Гаррос

Name

Мујо

04.10.2019 21:19

свакати цаст за то спасавање тоје син од наси пријатеља са малте поздрав

ОДГОВОРИТЕ