Priča i najava - EL: Kreće ono pravo...

Barselona potrošila ogroman novac, nikad veće promene u CSKA, Žoc kao i uvek vreba titulu! Dosta klubova sa velikim ambicijama ulazi u novu, čini se nikad neizvesniju sezonu. . .

Košarka 03.10.2019 | 14:39
Priča i najava - EL: Kreće ono pravo...
Korak po korak, Evroliga svake godine poprima potpuno drugačiji oblik. Onim pravim ljubiteljima košarke to se ni najmanje ne dopada, jer takmičenje sve više ide ka nekoj vrsti zatvorenog sistema. A ništa drugačije neće biti ni ove sezone. Iako će u opticaju biti rekordan nagradni fond i broj klubova povećan na 18, šansa da se neki od klubova iz uslovno rečeno „manjih“ liga dokopa ovog takmičenja nastavlja da se smanjuje. Sve je dodatno podgrejala informacija da će uskoro i jedan klub iz Londona dobiti dugoročnu licencu za učešće u Evroligi.

Za to vreme, ABA liga će i dalje moći da kupi „mrvice“, pošto je Đordi Bertomeu najavio da će od tri vajldkarda koliko će ih biti u opticaju počev od ove godine, Jadran imati pravo „prečeg učešća“. Iako to naravno ne garantuje da će klubovi sa prostora bivše Jugoslavije imati učesnika u svakoj narednoj sezoni, ekipe iz regiona će na svaki mogući način pokušati da se izbore za mesto među najboljima. Na ovaj ili onaj način.

Ove godine, čast da predstavlja Srbiju, ali i regionalnu košarku u Evroligi imaće Crvena zvezda koja je to mesto izborila pobedom nad ekipom Budućnosti iz Podgorice u prošlogodišnjem uzbudljivom finalu ABA lige, koje su obeležile velike tenzije. Crveno-beli su nakon pet utakmica ipak uspeli da slome otpor sastava iz crnogorske prestonice i da ponovo u svoje vitrine donesu trofej namenjen regionalnom prvaku.

Kao što je dobro poznato, Crvena zvezda se u minulom prelaznom roku „opasno“ pojačala. U klub su došla neka stara lica, ali ako je suditi po učešću crveno-belih na minulom Superkupu ABA lige u Zagrebu, još uvek nije sve „kliknulo“ i došlo na svoje mesto. Pokazalo se da će Džejms Gist biti jedan od nosilaca igre uz Lorenca i Derika Brauna, a čeka se da ponovo „proradi“ Čarls Dženkins i da svojim odličnim potezima u trans baci na hiljade navijača u „Štark Areni“ ove sezone. Naravno, iz crveno-belog tabora očekuju da se klub do samog kraja bori za plasman u Top 8 fazu što neće biti lak zalogaj, ali bi Zvezda upravo na kartu publike tamo na kraju ipak mogla da se nađe.

Pred početak svake sezone uvek se zapitamo da li će prošlogodišnji osvajač uspeti da odbrani titulu. Ove to pitanje ozbiljno moramo i da podebljamo, jer je CSKA iz Moskve ovog leta prošao kroz najveće promene u poslednjih nekoliko godina. Neće biti isto gledati Armejce bez Nanda de Koloa, Korija Higinsa i Serhija Rodrigeza, ali njih će dostojno pokušati da zamene Kosta Kufos, Majk Džejms i Janis Strelnijeks. Iako objektivno gledano oslabljeni ulaze u novu sezonu, Moskovljani će ponovo biti jedni od favorita za ulazak u samu završnicu. Garant svega toga je Dimitris Itudis koji će ove, ali i naredne sezone sedeti na klupi ovog sastava.

Odmah iza valja baciti oko i na Anadolu Efes koji će kao i prethodne sezone predvoditi srpski plejmejker, Vasa Micić. Uz njega, u klubu su ostali i Šejn Larkin, Brajant Danston, Krunoslav Simon i Doguš Balbaj, pa možemo reći da je okosnica tima u odnosu na minulu godinu sačuvana. Uz dolazak Krisa Singltona, Efes deluje sasvim solidno i ove godine, pa mesto među najboljih osam ne bi trebalo da im „visi“.

Mesto u samoj završnici kao i svake godine pikiraju Real Madrid, Barselona i Fenerbahče. Ništa drugačije neće biti ni ovog puta, pošto je iza sva tri kluba izuzetno uspešan prelazni rok. Doduše, Kraljevići su tu i ponajmanje pazarili, ali predvođeni „finalnim“ argentinskim duom koji će čitniti Fakundo Kampaco i Nikolas Laprovitola mogu pokušati da se izbore za plasman na Fajnal for.

Što se Fenerbahčea tiče, Željko Obradović u pripremnom periodu neće moći da bude zadovoljan učinjenim, ali s obzirom na to da je klub zadržao okosnicu iz prethodne sezone to samo po sebi garantuje da će žuto-plavi biti projektovani za mesto među najboljih osam. Barselona je tu defintivno i najviše potrošila ovog leta, uzimajući u obzir da su u tim došla dva pojačanja iz NBA lige - Nikola Mirotić i Aleks Abrines. Još lepše vesti za navijače katalonskog kluba su ostanak Tomasa Ertela i Viktora Klavera, što odmah podiže lestvicu za koji nivo više kada je reč o očekivanjima za predstojeću takmičarsku godinu.

Naravno, dosta zanimljivo biće videti kako će se u takmičenju snaći prošlogodišnji finalisti Evrokupa, Valensija i Alba iz Berlina, kao i Zenit koji je putem specijalne pozivnice ispred beogradskog Partizana „zaradio“ učešće u Evroligi. I dok je ruski tim potrošio veliku količinu novca za pojačanja (u klub je došlo čak 11 košarkaša), Valensija i Alba su se uglavnom trudili da zadrže tim iz prethodne sezone na okupu. Doduše, ni oni nisu sedeli skrštenih ruku, pa su Španci između ostalog u sastav doveli Vanju Marinkovića i Broka Motuma, dok je u Berlin sleteo švedski reprezentativac Markus Erikson.

Velike planove za novu sezonu imaju i Olimpija iz Milana. Himki iz Moskve i Baskonija. Zajedničko za ovu četvorku je činjenica da su ušli u veliku rekonstrukciju, što bi sa jedne strane moglo da ih poljulja, ali sa druge da dovede do iznenađenja i plasmana boljeg nego što se to prvobitno predviđalo.

Italijani su tu možda i najviše menjali. Nakon fijaska na kraju prethodne takmičarske sezone, neuspeha da se plasiraju među osam najboljih u Evroligi i ispadanja u polufinalu italijanske Lege A od Dinamo Sasarija u tri utakmice, čitavo rukovodstvo diglo je sidro. Na čelo kluba seli su novi ljudi, a na klupu je doveden legendarni Etore Mesina koji nije čekao ni sekund da krene u veliki pohod na pojačanja. Aron Vajt, Šelvin Mak i Serhio Rodrigez su samo neka od imena koja ćemo ove sezone gledati u Armanijevom dresu, koji će uz iskustvo Vladimira Micova pokušati da ovaj put ne poklekne kada to bude bilo najbitnije.

Bajern iz Minhena je uspeo da u svoje redove dovede Grega Monroa iz NBA lige, ali i Matijasa Lesora iz Unikahe. Srpski dvojac Vladimir Lučić - Stefan Jović više neće zajedno funkcionisati na parketu, pošto je srpski bek napustio klub i rešio da potraži sreću u Himkiju iz Moskve. No, Dejan Radonjić može da bude zadovoljan sastavom koji ima na raspolaganju i treba očekivati od Bavaraca da se ove sezone nešto ozbiljnije uključe u borbu za plasman u Top 8 fazu takmičenja.

Već pomenuti Himki će uz dolazak Stefana Jovića morati da vodi računa o tome kako će u sastav ukomponovati i košarkaše kao što su Timofej Mozgov, Devin Buker, Jonas Jerebko i Dairis Bertans. Jasno je da su Moskovljani ovoga puta nešto ozbiljnije prionuli zadatak u prelaznom roku i za razliku od prethodne sezone kada su bili blizu samom dnu tabele, ove godine bi mogli da se mirno smeste negde u njenoj sredini, pa čak i da se uključe u borbu za plasman među najboljih osam.

Baskonija je uz CSKA iz Moskve možda i najviše „osakaćena“, pošto su sastav u međuvremenu napustili Marselinjo Uertas, Johanes Fojtman i Vensan Poarije. Kao zamene su dovedeni košarkaši koji ne spadaju baš u sam krem evropske i svetske košarke, pa tim iz Baskije ovoga puta igra na nešto rizičniju kartu. Možda se prošlogodišnjem domaćinu Fajnal fora to i isplati.

Možda i najveća misterija su grčki klubovi - Olimpijakos i Panatinaikos. Ophrvani međusobnim svađama i optužbama, dva najveća sastava iz Helade ulaze u novu takmičarsku sezonu sa mešovitim ambicijama. Pirejci će faktički ove godine igrati samo u Evroligi, pošto će se u drugoj ligi grčke takmičiti rezervni sastav ovog kluba. Veliki broj košarkaša je napustio klub, ali su u njemu ostali naš Nikola Milutinov , kao i sada već legendarni Vasilis Spanulis. Jedino „ozbiljnije“ pojačanje predstavlja dolazak Mindaugasa Kuzminskasa, pa je teško verovati da bi ovaj sastav mogao da se bori za neki veći plasman u elitnom košarkaškom takmičenju.

Panatinaikos je nešto ozbiljnije pristupio poslu, pa su u tim dovedeni Vesli Džonson iz Vašington Vizardsa, ali i Džimer Fredet iz Finiksa. Oni su se i tokom minulog pripremnog perioda pokazali kao sile na terenu, što može ohrabrujuće da deluje na Agirisa Pedulakisa, povratnika na klupu Zelenih.

Za kraj, iz senke će svoju šansu vrebati Asvel, Makabi i Žalgiris. Od ovih timova u tekućoj sezoni niko ne očekuje neke velike stvari, ali daleko od toga da će biti zakucani za samo dno tabele. Sastavu iz Liona „novi život“ udahnuo je vlasnik kluba Toni Parker, Izraelci će uz pomoć Kvinsija Ejsija i Tajlera Dorsija pokušati da se umešaju u neku ozbiljniju borbu za odlazak u Top 8 fazu, dok je Žalgiris standardno dobar i pojačan Džokom Lendejlom i Zekom Ledejom uz vatrenu košarkašku publiku može da se nada nekom novom čudu.

PREGLED POJAČANJA

ALBA BERLIN

DOŠLI: Tajler Kavano (Juta Džez), Makaj Mejson (Bejlor), Markus Erikson (Gran Kanarija)

PRODUŽILI UGOVOR: Pejton Siva (dve godine), Nils Gifi (dve godine), Luk Sikma (četiri godine), Aito Renenseš (trener, godinu dana)

OTIŠLI: Jošiko Saibu (Telekom Bon), Denis Kliford (Igokea), Hant Benet (Getingen), Franc Vagner (Mičigen), Derik Volton (slobodan igrač)

ANADOLU EFES

DOŠLI: Alek Piters (CSKA Moskva), Tolga Gedžim (Bandirma), Kris Singlton (Barselona)

PRODUŽILI UGOVOR: Šejn Larkin (jedna + jedna godina), Vasilije Micić (dve godine), Brajant Danston (dve godine), Krunoslav Simon (dve godine), Doguš Balbaj (dve godine), Ergin Ataman (trener, dve godine)

OTIŠLI: Derik Braun (Crvena zvezda), Metečan Birsen (Pinar Karšijaka), Brok Motum (Valensija), Onuralp Bitim (Pinar Karšijaka)

OLIMPIJA MILANO

DOŠLI: Aron Vajt (Žalgiris), Šelvin Mek (Šarlot Hornets), Majkl Rol (Makabi Tel Aviv), Rikardo Morašini (Brindizi), Paul Biliga (Venecija), Serhio Rodrigez (Olimpija Milano), Etore Mesina (trener, San Antonio Spurs)

PRODUŽILI UGOVOR: Vladimir Micov (dve godine), Andrea Ćinćarini (tri godine)

OTIŠLI: Alen Omić (Huventud), Kurtis Džerels (Dinamo Sasari), Majk Džejms (CSKA Moskva), Džejms Nunali (Šangaj Dongfeng), Mindaugas Kuzminskas (Olimpijakos), Simone Fontekijo (Ređo Emilija), Simone Pijanđani (trener, slobodan agent)

CRVENA ZVEZDA

DOŠLI: Derik Braun (Anadolu Efes), Lorenco Braun (Toronto Raptors), Ognjen Kuzmić (Real Madrid), Čarls Dženkins (Himki Moskva), Džejms Gist (Panatinaikos), Marko Pavićević (FMP Železnik)

PRODUŽILI UGOVOR: Bili Beron (jedna godina), Muhamed Faje (jedna godina), Stratos Perperoglu (jedna godina), Filip Čović (dve godine), Boriša Simanić (dve godine), Ognjen Dobrić (dve godine), Branko Lazić (tri godine)

OTIŠLI: Majk Cirbes (Guangši Vejžang), Džo Reglend (Darušafaka), Kejsi Rivers (Real Betis), Dušan Rastić (Astana), Marko Kešelj (slobodan igrač)

CSKA MOSKVA

DOŠLI: Darun Hilijard (Baskonija), Ron Bejker (Vašington Vizards), Majk Džejms (Olimpija Milano), Johanes Fojtman (Baskonija), Janis Strelnijeks (Olimpijakos), Kosta Kufos (Sakramento Kings)

PRODUŽILI UGOVOR: Vil Klajburn (tri godine), Semen Antonov (dve godine), Kajl Hajns (jedna + jedna godina), Dimitris Itudis (trener, dve godine)

OTIŠLI: Alek Piters (Anadolu Efes), Otelo Hanter (Makabi Tel Aviv), Nando de Kolo (Fenerbahče Beko), Kori Higins (Barselona), Serhio Rodrigez (Olimpija Milano)

BARSELONA

DOŠLI: Malkolm Dilejni (Guangdong Donguan), Brendon Dejvis (Žalgiris Kaunas), Aleks Abrines (Oklahoma Siti Tander), Kori Higins (CSKA Moskva), Nikola Mirotić (Milvoki Baks)

PRODUŽILI UGOVOR: Tomas Ertel (dve + jedna godina), Viktor Klaver (tri godine), Adam Hanga (tri + jedna godina), Svetislav Pešić (trener, dve godine)

OTIŠLI: Kevin Serafan (Ksinđijang Guanghui), Kris Singlton (Anadolu Efes), Jaka Blažič (Cedevita Olimpija)

BAJERN MINHEN

DOŠLI: Džos Hustejs (Ostin Spars), Greg Monro (Filadelfija 76ers), Matijas Lesor (Unikaha), Demarkus Nelson (Asvel Lion), Dijego Flakadori (Trento), Tidžej Brej (Vehta), Pol Cipser (San Pablo Burgos)

PRODUŽILI UGOVOR: Vladimir Lučić (tri godine), Aleks King (tri godine), Nihad Đedović (četiri godine), Dejan Radonjić (trener, jedna godina)

OTIŠLI: Devin Buker (Himki Moskva), Derik Vilijams (Fenerbahče), Nemanja Dangubić (Estudijantes), Milan Mačvan (Tokio Alvark), Brejdon Hobs (Oldenburg), Stefan Jović (Himki Moskva), Robin Amaize (Oldenburg), Marvin Ogunsipe (Hamburg)

FENERBAHČE BEKO

DOŠLI: Derik Vilijams (Bajern Minhen), Leo Vesterman (Žalgiris Kaunas), Brekaj Kandan (Bujukčekmeče), Nando de Kolo (CSKA Moskva)

PRODUŽILI UGOVOR: Bobi Dikson (dve godine), Melih Mahmutoglu (tri godine), Ahmet Duverioglu (tri godine), Kostas Slukas (tri godine), Điđi Datome (tri godine), Jan Veseli (tri godine)

OTIŠLI: Erik Grin (Fuđijan Sturdžens), Jordan Minčev (Lukoil Levski), Nikolo Meli (Nju Orleans Pelikans), Marko Gudurić (Memfis Grizlis), Sinan Guler (Darušafaka), Banš Heršek (slobodan igrač), Tajler Enis (slobodan igrač)

HIMKI MOSKVA

DOŠLI: Timofej Mozgov (Orlando Medžik), Devik Buker (Bajern Minhen), Džeremi Evans (Darušafaka), Kris Kramer (Ritas), Evgenij Valijev (Zenit Sankt Peterburg), Jonas Jerebko (Golden Stejt Voriors), Janis Tima (Olimpijakos), Dairis Bertrans (Nju Orleans Pelikans), Stefan Jović (Bajern Minhen), Andrej Desijatnikov (Zenit Sankt Peterburg), Sergej Karasev (Zenit Sankt Peterburg)

PRODUŽILI UGOVOR: Sergej Monija (jedna godina), Edor Vijalcev (jedna godina), Vjačeslav Zajcev (dve godine), Rimas Kurtinaitis (trener, dve godine)

OTIŠLI: Malkolm Tomas (Šanksi), Čarls Dženkins (Crvena zvezda), Džordan Miki (Real Madrid), Toni Kroker (Pinar Karšijaka), Stefan Marković (Virtus Bolonja), Andrej Zubkov (Zenit Sankt Peterburg), Endru Herison (slobodan igrač)

BASKONIJA

DOŠLI: Pijerija Anri (Uniks Kazanj), Nik Stauskas (Klivlend Kavalirs), Majkl Erik (Darušafaka), Ahil Polonara (Dinamo Sasari), Jusufa Fol (Strazbur)

PRODUŽILI UGOVOR: Luka Vildosa (pet godina)

OTIŠLI: Darun Hilijard (CSKA Moskva), Marselinjo Uertas (Iberostar Tenerife), Johanes Fojtman (CSKA Moskva), Vensan Poarije (Boston Seltiks), Tadas Sedekerskis (Neptunas), Džejlen Džons (slobodan igrač)

ASVEL LION

DOŠLI: Džordan Tejlor (Limož), Tonje Džekiri (Gacijantep), Ismael Bako (Antverpen Džajants), Rihards Lomaž (Ventspils), Antoan Dio (Asvel Lion), Edvin Džekson (Budućnost Voli), Metju Strazel (Espoar Lion)

PRODUŽILI UGOVOR: Adrijan Pejn (jedna godina), Šarl Galiju (dve godine), Dejvid Lajti (tri godine)

OTIŠLI: Miro Bilan (Dinamo Sasari), Mantas Kalnietis (Lokomotiva Kubanj), Kadim Sou (Estudijantes), Demarkus Nelson (Bajern Minhen), Alfa Kaba (Bulazak), Ejdžej Sloter (Real Betis), Sofijan Briki (Sen Šamon), Aleksis Ažinsa (slobodan igrač)

MAKABI TEL AVIV

DOŠLI: Kvinsi Ejsi (Finiks Sans), Otelo Hanter (CSKA Moskva), Tajler Dorsi (Memfis Grizlis), Nejt Volters (Žalgiris), Elajdža Brajnt (Hapoel Elijat), Omri Kaspi (Memfis Grizlis), Sendi Koen (Grin Bej)

PRODUŽILI UGOVOR: Džejk Koen (jedna godina), Anđelo Kalojaro (jedna godina), Tarik Blek (dve godine)

OTIŠLI: Džoni O’Brajant (Lokomotiva Kubanj), Aleks Tajus (Uniks Kazanj), Majkl Rol (Olimpija Milano), Džeremi Pargo (slobodan igrač), Deandre Kejn (slobodan igrač)

OLIMPIJAKOS

DOŠLI: Mindaugas Kuzminskas (Olimpija Milano), Brendon Pol (Žejang Šužu), Ogustin Rubi (Brose Bamberg), Kevin Panter (Virtus Bolonja), Vejd Bolvin (Reptors 905), Etan Hep (Viskonsin), Antonis Konijaris (PAOK), Vasilis Karalampopulos (Lavrio)

PRODUŽILI UGOVOR: Vasilis Spanulis (jedna godina), Vil Čeri (jedna godina)

OTIŠLI: Brajante Veber (Metropolitans), Aksel Tupan (Unikaha), Vangelis Mancaris (Uniks Kazanj), Zak Ledej (Žalgiris Kaunas), Janis Tima (Himki Moskva), Janis Strelnijeks (CSKA Moskva), Jorgos Bogris (Promiteas), Najdžel Vilijams-Gos (Juta Džez), Vasilis Tolijopulos (AEK Atina), Dimitrios Agravanis (Promiteas)

PANATINAIKOS

DOŠLI: Tajris Rajs (Brose Bamberg), Džejkob Vili (Gran Kanarija), Vesli Džonson (Vašington Vizards), Joanis Atinaju (Fos-sur-Mer), Rajon Braun (Promiteas), Džimer Fredet (Finiks Sans), Ben Bentil (Peristeri), Argiris Pedulakis (trener, Peristeri)

PRODUŽILI UGOVOR: Jan Vougijuskas (jedna godina), Dešon Tomas (dve godine)

OTIŠLI: Kit Lengford (AEK Atina), Lukas Lekavičijus (Žalgiris Kaunas), Met Lodžeski (Tofaš), Džejms Gist (Crvena zvezda), Tanasis Adetokunbo (Milvoki Baks), Šon Kilpatrik (slobodan igrač), Rik Pitino (slobodan igrač)

REAL MADRID

DOŠLI: Nikolas Laprovitola (Huventud), Džordan Miki (Himki Moskva)

PRODUŽILI UGOVOR: Felipe Rejes (jedna godina), Fabijan Kozer (tri godine), Džefri Tejlor (tri godine), Volter Tavares (pet godina), Fakundo Kampaco (pet godina)

OTIŠLI: Gustavo Ajon (Zenit Sankt Peterburg), Dino Radončić (Mursija), Ognjen Kuzmić (Crvena zvezda), Santi Justa (Tenerife), Klemen Prepelič (Huventud)

VALENSIJA

DOŠLI: Džordan Lojd (Toronto), Moris Ndur (Uniks Kazanj), Brok Motum (Anadolu Efes), Kino Kolom (Bahčešir), Vanja Marinković (Partizan), Serđi Garsija (Manresa)

PRODUŽILI UGOVOR: Aron Dornekamp (jedna godina), Fernando San Emeterio (jedna godina), Giljem Vives (dve godine), Haume Ponsarnau (trener, jedna godina)

OTIŠLI: Rafa Martinez (Bilbao), Vil Tomas (Zenit Sankt Peterburg), Trigvi Hlinason (Saragosa), Antoan Dio (Asvel Lion), Met Tomas (Toronto Reptors)

ŽALGIRIS KAUNAS

DOŠLI: Džok Lendejl (Partizan), Karolis Lukosijunas (Šiaulijai), Najdžel Hejs (Galatasaraj), Lukas Lekavičijus (Panatinaikos), Zek Ledej (Žalgiris Kaunas), Aleks Perez (Bandirma), Martinas Geben (Juventus)

PRODUŽILI UGOVOR: Arturas Milaknis (jedna godina), Rokas Jokubaitis (tri godine)

OTIŠLI: Paulijus Valinskas (Orelan), Martinas Varnas (Vitautas), Aron Vajt (Olimpija Milano), Dion Tompson (Unikaha), Nejt Volters (Makabi Tel Aviv), Brendon Dejvis (Barselona), Leo Vesterman (Fenerbahče), Donatas Sabeckis (Cibona), Gitis Mašijulis (Neptunas), Antanas Kavalijauskas (penzija)

ZENIT SANKT PETERBURG

DOŠLI: Gustavo Ajon (Real Madrid), Andru Albisi (Morabank Andora), Aleks Renfro (Partizan), Kolton Ajverson (Iberostar Tenerife), Anton Ponkrašov (Uniks Kazanj), Vil Tomas (Valensija), Mateuš Ponitka (Lokomotiva Kubanj), Tim Abromaitis (Iberostar Tenerife), Ostin Holins (Vehta), Andrej Zubkov (Himki Moskva), Dmitrij Kvostov (Lokomotiva Kubanj)

PRODUŽILI UGOVOR: Vladislav Truškin (dve godine), Anton Puškov (dve godine)

OTIŠLI: Filip Skrab (Estudijantes), Kodi Miler-Mekintajer (Cedevita Olimpija), Šon Armand (Bahčešir), Gal Mekel (Ređo Emilija), Džejlen Rejnolds (Žejang Šužu), Marko Simonović (Cedevita Olimpija), Andrej Desijatnikov (Himki Moskva), Sergej Karasev (Himki Moskva), Džarod Uthof (slobodan igrač), Vadim Panin (slobodan igrač).

PAROVI PRVOG KOLA

četvrtak

Himki - Makabi 19.00
Panatinaikos - Crvena zvezda 20.00
Bajern - Armani 20.30
Real Madrid - Fenerbahče 21.00

petak

Žalgiris - Baskonija 19.00
Efes - Barselona 19.30
Alba - Zenit 20.00
Asvel - Olimpijakos 20.45

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar