Finansijska kriza trese Severinu

Uporna: Pevačica je početkom godine založila dom u Zagrebu da bi dobila 100. 000 evra za album, a sada je isto učinila i sa stanom u Splitu kako bi finansirala turneju
 
 

Zabava 03.10.2019 | 10:24
Finansijska kriza trese Severinu
Severina Kojić ponovo je podigla kredit, ovaj put u iznosu od 70.000 evra, koje planira da uloži u turneju, saznaje Kurir.

Ovo je već drugi put za manje od godinu dana kako se pevačica obraća banci, od koje je već pozajmila 100.000 evra kako bi platila album. U oba slučaja založila je stan, prvo onaj u Zagrebu, u kome živi, a sada i u rodnom Splitu.Hoće da se vrati na vrh

Hrvatska zvezda priprema se da od ove jeseni potvrdi da joj pripada visoko mesto na muzičkoj sceni, koje je bilo ozbiljno poljuljano u poslednjih godinu dana. Posle raskida saradnje s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, alfom i omegom Severinine karijere, i lošeg plasmana njenog poslednjeg albuma, izgledalo je da će teško uspeti u tome. 

Zaključila je da bi velika regionalna turneja mogla da je vrati na vrh, pa je okupila tim saradnika i počela s pripremama, a novčane probleme ponovo je rešila pozajmicom.

- Organizacija turneje je skupa, to je preko sto hiljada evra. Deo novca je ona imala, a ostatak od 70.000 je pozajmila. U pitanju je ista banka koja joj je i početkom godine dala kredit za snimanje albuma. Jeste da je početkom leta imala problema sa otplatom rata i da joj je pretila aktivacija hipoteke na stan u Zagrebu, koji inače vredi oko trista hiljada, ali je to rešeno. Refinansirala je kredit i zasad sve ide dobro. Rata je i dalje oko sedam hiljada mesečno, ali joj je produžen rok otplate za još godinu dana - kaže naš izvor blizak Kojićevoj i dodaje da je banka lako pristala na pozajmicu zbog stana koji je garancija, kao i prošli put.

Bez dileme

- Ona je navikla da podiže i otplaćuje kredite. Još pre nekoliko godina je prvi put stavila pod hipoteku stan u Splitu, kada je kupila penthaus u Zagrebu, koji je otplatila u međuvremenu. Pošto se stan u Splitu nalazi na obali mora, njegova vrednost je preko pola miliona evra, pa bankari nisu imali dilemu da li mogu da naplate pozajmicu ako ona ne bude plaćala rate. Tako Seve sada duguje banci oko dvesta hiljada evra s pripadajućim kamatama - zaključio je naš sagovornik, dok do komentara Kojićeve nismo uspeli da dođemo.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Seve

03.10.2019 11:24

Snimaj novi film hitno!!!

ODGOVORITE
Name

biljana

03.10.2019 12:36

Neka se osloni malo na mladog Kebinog

Name

Romanija

03.10.2019 12:26

Kako kaže Seve: daj, daj...

ODGOVORITE
Name

haha

03.10.2019 13:24

ma koga još zanima?? prošlo je njeno

ODGOVORITE
Name

Nista Cudno

03.10.2019 21:33

Kada se udala za onog lezilebovica.Na njemu nema stvarno nista,sto bi se jednoj zeni dopalo.