SP: Nema razloga za strah, Jokić igra u 1/4-finalu!

As Denvera predvodiće Orlove protiv Gaučosa. . .

Košarka 09.09.2019 | 21:57
SP: Nema razloga za strah, Jokić igra u 1/4-finalu!
Ako je bilo nekih nedoumica oko nastupa Nikole Jokića u četvrtfinalu protiv Argentine (utorak 13.00), više ih nema - as Denver Nagetsa predvodiće Orlove u okršaju sa Gaučosima.

Podsetimo, Jokić je zaradio isključenje u trećoj četvrtini meča sa Španijom, a pošto je ona usledila nakon dve dosuđene tehničke greške, onda nema bojazni za bilo kakvu veću suspenziju.

Ono što je u ovom trenutku najvažnije jeste da se jedan od najboljih igrača naše selekcije u potpunosti vrati u ritam i sebi do kraja turnira ne dozvoli bilo kakav pad koncentracije. Svima je jasno da na Mundobasketu sudi "druga liga" sudija, pa tako svi, pa i naši reprezentativci, moraju da pronađu način da se u potpunosti "isključe" iz ovakvih situacija.

Koliko Jokić nedostaje ovom timu videlo se do kraja meča, kada je nedostajao još neko pored Bogdana Bogdanovića da preuzme odgovornost na parketu. Srpski as je protiv Španije pokvario prosek, pa u ovom trenutku ima 12 poena po meču, uz sedam 6,6 skokova i 3,8 asistencija po utakmici.

Izvor: mozzartsport

Foto: FIBA Basketball

Komentari / 0

Ostavite komentar