Đoković predao meč Vavrinki zbog povrede

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković zbog povrede ramena predao je meč osmine finala US opena Stenu Vavrinki pri vođstvu Švajcarca od 2:0 u setovima i 2:1 u trećem setu.

Srbija 02.09.2019 | 07:19
Đoković predao meč Vavrinki zbog povrede
Povreda je zaustavila svjetskog broja jedan u pohodu na titulu Otvorenog prvenstva Amerike.

Nakon nešto manje od dva sata tenisa, Novak Đoković predao je meč Vavrinki zbog povrede ramena.

Švajcarac je napravio jedan brejk u prvom setu, koji je bio dovoljan da isti i osvoji rezultatom 6:4.

Velika borba viđena je i u drugom setu, napravljena su tri brejka, od čega nažalost dva za Vavrinku koji sa 7:5 osvaja drugi set.

Đoković se u i tokom meča, a pogotovo u trećem setu požalio na rame, a pri vođstvu rivala od 2:1 prekinuo je i predao meč.

Srpski teniser neće odbraniti titulu na US openu, dok sa druge strane Vavrinka ide u četvrtfinale gdje se sastaje sa Danilom Medvedevom. 

(RTS)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Drazen

02.09.2019 05:31

Idemo dalje Novace

ODGOVORITE
Name

Nole, Nole

02.09.2019 08:20

Prvo ti nama ozdravi, saniraj to rame! Živ nam i zdrav bio!

Name

Darwill

02.09.2019 17:26

Zar nije mogao "izdržati" još 4 gema, to je 10-15 minuta, čestitati boljem i otići kao car. Ovako je zaslužio zvižduke, ponizio danas boljeg od sebe, još kaže da mu je prijatelj. Sa Novakom se nešto dešava, ima jedno tri godine, taj čovjek se bukvalno promjenio. Ne želi izgubiti 3:0, nego je poražen jer je povreda u pitanju. Sumnjam i da je povrjeđen, prije bi se reklo da je došao totalno nespreman. Fizički pogotovo. Danas se osramotio fo daske.

ODGOVORITE