Suze na stadionu: Ivana Španović propušta SP?

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović povrijedila se i najvjerovatnije će propustiti najvažnije takmičenje ove godine - Svjetsko prvenstvo u Dohi koje je na programu za mjesec dana.

Srbija 01.09.2019 | 20:22
Suze na stadionu: Ivana Španović propušta SP?
Ivana je posrnula u trku, na zaletištu u šestoj seriji na mitingu u Berlinu - stradao je mišić (zadnja loža) i odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.

Na to su ukazivala i zabrinuta lica njenih suparnica, a najviše od svega suze na njenom licu, prenosi "Telegraf.rs".



Led je stavljen odmah nakon što je sjela i zaplakala, tješile su je suparnice, hrabrile, pružile podršku u nimalo lakom trenutku. Znaju i one kako je kada te ovakav peh udalji od staze, od snova...

Nedugo poslije povrede, Ivanin trener Goran Obradović potvrdio je da je pred Ivanom dug period oporavka i da će gotovo sigurno propustiti svjetsko prvenstvo u Dohi.

"Ivana je povrijedila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji, i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na Svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede", rekao je Obradović.

Pogledajte i kako je došlo do povrede najbolje srpske atletičarke.



(Telegraf.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pendula

01.09.2019 18:33

Zao mi je Spanovicke , talenat nad talentima .

ODGOVORITE
Name

Joja

01.09.2019 18:48

kakva steta , ne daj se Ivana kraljice ...

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

01.09.2019 19:12

IVANA MI TE VOLIMO ŽELIMO TI BRZ OPORAVAK I DA OPET BLISTAS OSMJEHOM I SREĆOM KAD OSVAJAS MEDALJE

ODGOVORITE
Name

MD

01.09.2019 20:59

Ovaj komentator kao da nikada nije prenosio sportsko takmičenje, a znam ga po glasu da dugo to radi, pa me zato čudi da je on tek kada je vidio led na zadnjoj loži, skontao o čemu se radi i ako je po njenom skakutanje bilo jasno da je to teška povreda zadnje lože. Ono skakutanje je karakteristično za tu povredu. Meni je davno bila pukla mišićna ovojnica zadnje lože. Noga mi je 2 mjeseca bila tamno plava od butine do pete od podliva. To je najveća bol koju sam ikada doživio, da sam se bio na kratko i onesvestio. Nažalost pauza je oko pola godine. Šteta za nju i to velika.

ODGOVORITE