MUP KS: Zbog ubistva uhapšena dva maloljetnika

- Nakon tuče više osoba na Teheranskom trgu u opštini Novi Grad, o kojoj je sinoć u 19. 25 sati obaviještena Četvrta policijska uprava, ubijen je 21-godišnji R. O. iz Sarajeva, navodi se u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo.

Bosna i Hercegovina 26.08.2019 | 10:45
MUP KS:  Zbog ubistva uhapšena dva maloljetnika
Dodaje se da je smrt mladića konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS.

"U navedenoj tuči jedno maloljetno lice rođeno 2001. godine je zadobilo povrede, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu", navodi se u saopštenju.

Iz MUP-a KS istakli su kako su zbog sumnje da su učestvovali u tuči sa smrtnom posljedicom uhapšene dvije maloljetne osobe, stare 17 i 16 godina, te su predate u prostorije Jedinice za osiguranje objekta i zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

"Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke. Nakon završene kriminalističke obrade, lica lišena slobode će uz izvještaj biti predata u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu. S obzirom da su lica lišena slobode maloljetnici, zbog zaštite interesa djece i maloljetnika u krivičnom postupku, nismo u mogućnosti saopštiti više informacija", navodi se u saopštenju.

(BN)
Foto: Kliks

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Жалост

26.08.2019 10:04

Млади живот је уништен у Сарајеву. Породици саучешће. Да се десило у БЛ све би прштало од коментара. Толико о искрености коментатора.

ODGOVORITE
Name

Cime

26.08.2019 10:47

Cime se danas mladost bavi

Name

Zaledje

26.08.2019 12:28

Ubistva se svuda dogadjaju bez obzira na grad,drzavu itd.Ono sto je razlika a vezano za tvoj komentar je da se ovdje ubica nasao za 10 minuta a u BL se kriju i stite.

Name

Ре Zaledje

26.08.2019 13:39

Мој коментар се односио на искреност коментатора. Да се десило у БЛ или било где у Српској досад би било стотине коментара. А поента коментара да је сваки живот једнако важан.

Name

Dno je dotaknuto odavno

26.08.2019 10:05

Obrazovana, pametna i kulturna omladina i mlađi ljudi, bježe ubrzano iz ovog kara-kazana. Tužno je pročitati da djeca od 15, 16 god učestvuju u kriminalnim tučama, neka sa smrtnim ishodom. Dno od društva smo postali.

ODGOVORITE