Odmor po horoskopu

Još imate vremena da otputujete na neku letnju destinaciju, a evo šta zvezde kažu gde bi trebalo da se zaputite.

Putovanja 16.08.2019 | 14:27
Odmor po horoskopu
Ovan 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku željne su avantura pa, prema pisanju Dejli mejla, treba da putuju negde gde će moći da rone, skaču sa bandžija, iz aviona ili da idu na rafting. Jednostavno, tamo gde ih čekaju izazovi. 

Bik 

Osobe rođene u ovom znaku vole luksuzna putovanja, a dobro će im doći izlet na neverovatno lepu obalu Amalfi u Italiji. Preporuka za Bikove je ukusan ručak, vino, obilazak litica i uživanje u prirodnim lepotama. 

Blizanci 

Grad koji nikad ne spava Njujork idealan je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku! Tamo je sve na dohvat ruke, a grad ima i ogroman broj mogućnosti te nudi ponešto za svakog, pa baš nikad ne može da dosadi! 

Rak 

Iako osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole "domaće", odnosno teže ih je nagovoriti na putovanje, Veliki koralni greben idealno je odredište za njih jer na jednom mestu mogu da istraže prirodu, a istovremeno da se zabave različitim aktivnostima. 

Lav 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole mesta gde mogu da se osećaju kraljevski, a uzbudljivi Bali njihova je idealna destinacija. Tamo će moći da dožive najbolji i najluksuzniji velnes doživljaj. 

Devica 

Osim što će na Maču Piču uživati u veličanstvenom pogledu, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uživaće i tokom obilaska ovog drevnog grada.

Vaga 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu da rezervišu putovanje u Pariz, jer je upravo romantika ono što im treba! Naravno, poseta "gradu svetla" na može da prođe bez šetnje uz obalu reke Sene. 

Škorpija 

Palme, slavne osobe, more, prelepe planine... Los Anđeles i Kalifornija nude baš sve što bi osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogle da požele! 

Strelac 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku neka počnu da se pakuju za Kambodžu! Strelčevi su nezasite "lutalice" i uvek željni nečeg novog, a privlači ih misticizam, filozofija i drevne kulture. 

Jarac 

Uskršnja ostrva pravo su mesto za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku. Tamo će moći da se odmore, napune baterije za nove radne pobede, ali i nauče nešto novo. 

Vodolija 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veliki su ljubitelji nekonvencionalnih putovanja, a posebno ih oduševljava moderna tehnologija. Japan je idealno mesto, posebno vožnja njihovim kao metak brzim vozom. 

Ribe 

Za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, Island je idealna destinacija. Glečeri, gejziri, lagune... Sve to čini Island savršenim mesto za odmor Riba, a njihova znatiželja i umetnička crta tamo će doći na svoje.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nwtipičan Bik

16.08.2019 18:18

Ja sam Bik s predznakom Jarca. U Italiji bi mi bilo tesno. Ja bih rado u Mongoliju da imam sredstava i da nemam obaveze.

ODGOVORITE