Nesreća na slavi: Muškarac stradao od strujnog udara

P. B. (42) iz Novog Grada stradao je od strujnog udara u mjestu Donji Petrovići u opštini Krupa na Uni.

Republika Srpska 11.08.2019 | 13:04
Nesreća na slavi: Muškarac stradao od strujnog udara
Kako saznajemo, nesrećni čovjek je bio angažovan na poslovim demontiranja šatora koji je bio postavljen u Donjim Petrovićima tokom proslave krsne slave ovog mjesta.

Nakon što se proslava završila P. B. je sa više osoba demontirao šator.

Do nesreće je došlo kada se P.B. uhvatio za željeznu cijev šatora koja je bila pod strujnim naponom. Zadobio je povrede te je prevezen u Dom zdravlja u Novi Grad gdje je od posljedica strujnog udara i preminuo. 

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da su u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru izvršili uviđaj na mjestu nesreće.

– Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci – naveli su iz prijedorske policisjke uprave.

Dodaju da će i protiv vlasnika šatora biti podnesena dva izvještaja.

-Protiv lica B.Š. iz Krupe na Uni, vlasnika navedenih šatora, slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela Izazivanje opšte opasnosti i Krađa električne energije ili prirodnog gasa-saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar