Несрећа на слави: Мушкарац страдао од струјног удара

П. Б. (42) из Новог Града страдао је од струјног удара у мјесту Доњи Петровићи у општини Крупа на Уни.

Република Српска 11.08.2019 | 13:04
Несрећа на слави: Мушкарац страдао од струјног удара
Како сазнајемо, несрећни човјек је био ангажован на пословим демонтирања шатора који је био постављен у Доњим Петровићима током прославе крсне славе овог мјеста.

Након што се прослава завршила П. Б. је са више особа демонтирао шатор.

До несреће је дошло када се П.Б. ухватио за жељезну цијев шатора која је била под струјним напоном. Задобио је повреде те је превезен у Дом здравља у Нови Град гдје је од посљедица струјног удара и преминуо. 

Из Полицијске управе Приједор саопштили су да су у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Приједору извршили увиђај на мјесту несреће.

– Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција беживотног тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци – навели су из приједорске полицисјке управе.

Додају да ће и против власника шатора бити поднесена два извјештаја.

-Против лица Б.Ш. из Крупе на Уни, власника наведених шатора, слиједи подношење извјештаја надлежном тужилаштву због постојања основа сумње да је починило кривична дјела Изазивање опште опасности и Крађа електричне енергије или природног гаса-саопштили су из Полицијске управе Приједор.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар