Doveden za 7 miliona, a nisu ga pustili ni za 70!

Vilfrid Zaha nije uspeo da se "izvuče" iz Kristal Palasa, čak ni posle zvanično podnetog zahteva da bude prodat.

Fudbal 08.08.2019 | 20:59
Doveden za 7 miliona, a nisu ga pustili ni za 70!
Vilfrid Zaha (26) ipak će i ove sezone biti jedna od "udarnih igala" u timu Kristal Palasa!

Saigrač Luke Milivojevića bio je prvo na meti Arsenala, koji je za njega nudio 52 miliona funti, a u finišu prelaznog roka pokušao je da ga dovede Everton, ali takođe bezuspešno.

Za igrača koga je Kristal Palas 2013. prodao Mančester junajtedu, po ceni od 10 miliona funti, pa ga posle godinu i po vratio u svoje redove za sedam miliona, Everton je nudio 70 miliona funti, "vezistu" Džejmsa Mekartija trajno i napadača Čenka Tosuna na pozajmicu.

Londonski klub je i to odbio, a u četvrtak je saopštio da od prodaje definitivno neće biti ništa, čak i nakon što je Zaha prethodnog dana uručio upravi zvaničan zahtev da ide.

Ostaje da se vidi kako će (i da li će) prekaljeni menadžer Roj Hodžson uspeti da privoli razočaranu zvezdu da pruža maksimum.

"On je važan igrač za naš klub i očekujemo da igra onako kako je igrao u prethodne dve sezone. On je profesionalac i ima dobar ugovor, kao i dobre odnose sa svima u timu. U svađi je samo sa predsednikom i vlasnicima, jer je želeo da ide, a oni nisu dobili ponudu koja bi ih zadovoljila. Nadam se da će se pomiriti sa činjenicom da će bar još jednu sezonu biti ovde", izjavio je Hodžson.

Reprezentativac Obale Slonovače ugovorom je vezan za Kristal Palas do 2023. godine.

"Kada igrač potpiše dugoročan ugovor, treba i da ga poštuje. Mi očekujemo da on to uradi", dodao je Hodžson.

Zanimljivo je da se u subotu, u okviru prvog kola Premijer lige, sastaju upravo Kristal Palas i Everton!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar